Kawasaki ninja250r 2008 Remus Egzos ile nasıl Olur ?

Evet ARkadaşlar Kawasaki Ninja 250r Mayıs Ayında Ülkemiz Yollarında GÖrülmeye baslıyacak .. Peki Bu Çİft Silindirli 250 cc 'lik Race Makinenin Sesi Nasıl Olur Diye Soran Arkadaşlar için Tam bu video çünkü Motoru alan arkadaşta benim gibi Egzos Hastası işte Size Link :)

http://www.youtube.com/watch?v=UY1zZK0jdYM

bence kawasaki hyoyu geçicek Sesi Bile FArklı ya :) Bİrde bikaç videosunu gördüm Daha Heybetli duruyor ... gerçi bugünde yamahanın r125 iini gördüm o da buna keza daha büyük gibi geldi şaşırdım dogrusu :)

Son düzenleme:
bence remus hiç hoş olmamış.düşük hacimli motordan iyi ses almak istiyosanız motordan çıkan sesi toklaştırmaya değil tizleştirmeye çalışın.bi gt250r da short egsoz görmüştüm çok güzel bi sesi vardı f1 egsozu gibi.öle bişey olabilir sesi tiz çıkaracak bi tüp bulun bence bu çok kötü olmuş patır patır pancar motoru gibi.

bence remus hiç hoş olmamış.düşük hacimli motordan iyi ses almak istiyosanız motordan çıkan sesi toklaştırmaya değil tizleştirmeye çalışın.bi gt250r da short egsoz görmüştüm çok güzel bi sesi vardı f1 egsozu gibi.öle bişey olabilir sesi tiz çıkaracak bi tüp bulun bence bu çok kötü olmuş patır patır pancar motoru gibi.

Aynen katılıyorum ve benim hyo için bi egzoz önerinizi ve nereden nası temin edeceğim ve maliyeti konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum:cat:

Tek ve çift silindir düşük hacimli motorlarda ben fazla sese karşıyım arkadaşlar..
Ses güzelleşmiyo aksine çevreye zarar vermekte..
Bu tip motorlarda bence egzozlar değiştirilmemeli yada tüpler boşaltılmamalıdır..
Şahsi düşüncem bu bence sadece gürültü

asm

Bu ses pek hoşuma gitmedi.

Sesi anlamak için motorun yüke binmesi lazım bence (rölantide birşey anlaşılmıyor genelde)

neyzen_06,bende Hyo içn egzoz düşünüyorum. Garanti olaylarından ötürü Tiger alayım diyorum ya alternatifleri hiç düşünmedim gerçi.

Bir tane Yoshimura'lı GT250R görmüştüm. Sesi fena değildi aslında.

Bu ses pek hoşuma gitmedi.

Sesi anlamak için motorun yüke binmesi lazım bence (rölantide birşey anlaşılmıyor genelde)

neyzen_06,bende Hyo içn egzoz düşünüyorum. Garanti olaylarından ötürü Tiger alayım diyorum ya alternatifleri hiç düşünmedim gerçi.

Bir tane Yoshimura'lı GT250R görmüştüm. Sesi fena değildi aslında.

tiger hyoda duydum ben çok harika cıkıor :=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar