Bunları gördükçe.....

arkadaşlar adam kurye belki çok çok önemli bir durum olabilir be 2 dakikasını izledim fazla bir tehlike görmedim

tamam da hangimiz böyle gitmiyoruz
sanki trafik durduğunda ufak bir aralık görsek dalmıyomuyuz

bu linkle beraber bayağı MAKAS videosuda izledim 20 dakkadır....hepimiz yapıyoruz...

Valla adam kurye normal adamlar alışmış bıze tehlıke onlara gunluk surus :) ama helal olsun cok hakım :) tabı bu hakımıyet bır arabanın bırden onune kırmasıyla son bulabılır :) gende tehlıkelı hayatı dıger arabalrın elınde :)

arada hayatına renk katmak gerek.sık sık değil ama tadında bırakıp yapman gerek.yoksa tadı mı çıkar işin

böylelerine çok kızıyorum neyine güveniyorda giriyor aralara anlamıyorum bir tamponluk halivar bana denkgelmesin trafikte hiç acımam bir tamponla alırım aklını :farao:

bence çok harika kullanıyor trafıge baksana ole gıtmese belkıde pızza lar soguyacak :)

Bu kuryeci arkardaşın gözü biraz kara gibi ama normal bi durum :) Çünkü bu gibi benzer makasları aramızda yapmayan var mı sanki , adamın 10 saati o iki tekerin üstünde geçiyo , ee haliyle sıkılıp aksiyon yaratmak istemesi normal bence:)

Ama bu şekildeki kuryeci arkadaşlardan muzdarip olanlar çoktur kesin , o şekilde hızla geçen bir motorun aynasının bir BMW X5 in aynasına " taakkkk" deyip gitmesi bazı sürücülerde hırs yapıyo malesef :)

adam dikiz aynaları eline almış yolda koşuo gibi yaw bu nası motor oldugu yerde 90derece dönüo minnacık yerlere sığıo :S

walla bence bunları tehlikeli saymayan arkadaşları anlayamıyorum ...böyle birisi benim arabamı çizse ki bunlar kesin çiziyordur herhalde şu an helvasını yiyor ve taziyelr kısmında allah rahmet eylesin iyi bilirdik mesajları yazıyor olurduk....

ne var bunda adam cok guzel kullanıyo emını motora gerceken zevk almak ıcın bınen arkadasların %90 bole kullanıyodur karsı cıkan arkadaslarada tavsıyem motor bole kullanılır madem trafıkte beklemek hosunuza gıdıyo gıdıp arabaya bının motor ozgurluk demektır trafıkte beklemek dııl....

Çok yanlış buluyorum ::yanliss:, bir yere yetişmeye çalışıyorsanız, bilin ki yola geç çıkmışsınızdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar