artık yollardayım :}

meraba arkadaşlar ..uzun süren araştırmalar sonucu 125cc xt ye karar kıldım..burdan beni deneyimleriyle aydınlatan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ...birazdan motoru teslim almaya gidiyorum herkese bir selam veriyim sevincimi paylaşayım dedim..artık yollarda karşılaşırız... ehi :}

funeral siyah xt 125 :}}}

herkese selam

alllah kazasız belasız sürüşler nasip edsinn motoru aldıgın gibi fotoraflarını cekersin artık bizde görürüz

scldm, ei ne oluyo ya :sunny: Saqopa'nın Avatarıda Yakışmış hani...
funeral, Hayırlı Olsun :rendeer:

Moderatör (forrap)
Hayırlısı olsun dostum umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın :cat:

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.kask muhakkak tak her zaman.

:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
funeral motoru sıfırmı aldın yoksa satılıklardaki xt yimi aldın bir bilgi verirsen sevinirim benimde dikkatimi çekmişti o motor hayırlı olsun uzun yıllar bineceğin çok zevkli bir motor tercih ettin kutlarım :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan :). Ben olsam o motora o kadar para vermezdim :p, kötü motor değil ama 13 hp ve 125 cc bir motora göre çok para, 1.000 YTL daha koy git CBF 250 al. Neyse kararın kesinse hayırlı olsun pişman olmazsın ...

arkadaşlar saolun ...kazasız belasız işallah.....BBRR , motoru sıfır aldım ben ,,ilk intibam oldukça rahat ve dengeli görünüyo ben usta bir sürücü sayılmam ama sanırım bütün ihtiyacım olan şeyleri verio kendisi....Şu an kapının önünde bağlı duruyo arada bi bakıp iç geçiriyorum niayet die...nietliysen al derim ben....
Darısı başınıza dielim olmayanlar için , olanlar artık bende 2 bip takılırım selamlaşarak :}

funeral, motorun hayırlı olsun, güle güle, doya doya kullan. Valla seni çok kıskandım. Bir ben alamadım şu mereti. Şimdi kış geldi alıp ta evde yatırmayayım diyorum ama senin gibi cesur ve kararlı arkadaşları görünce acaba hatamı ediyorum diyorum. Ben de motor istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Süper Moderatör (BBRR)
nietliysen al derim ben....
ben zaten 125 cc bir cross kullanıyorum dikkatimi çekme sebebi güzel bir motor olmasıydı
bundan soraki motorum kesinlikle f 650 gs dakar olacak :bounce:
just-life dikkatimi çekti avatardaki çocuğun kaskı yok :cherry:

ne mutlu sanaki karar verebilmişsin. darısı başıma artık. hayırlı olsun. hep iyi günlerde kullan inşaallah. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardes.. cuma aksamki bagdat caddesi gecisi için beklioz..

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatırlı olsun kardeşim tekerlerin düz bassın :rendeer: :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar