- Konu Yazar
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi soğuk ve sağanak yağmurlu bir günde sponsorlarımızın (alp_tunay/karmaçoma) desteğiyle tuncer ( forrap) cengiz (apv41) yolculuğumuza başladık :cat: sağanak yağmur altında ( alp beni öldürecek
) yağmur kovalamaya başladık ilk durak 7 kardeşler TIR ından kahvaltı

bol sucuklu çift yumurtalı,kaşarlı sahanda yumurta sınırsız çay

yola çıkmaya hazırız sağanak yağmur devam ediyor ( alp beni öldürecek
)

belevi otoyol köprüsünün altı, üzerine yağmur düşmesin diye emaneti koruyorum ama nafile :cherry:

MÜDÜR olaya ağırlığını koydu :cat:

sanırım hava biraz rutubetli diyor FORRAP :queen:

nöbetleşe EMANET leri bekliyoruz :wiinkk:

belirlenen hedefe vardık :cat: sanırım havada fazla rutubet vardı :cyclopsan

yağmur olma ihtimaline karşı forrap yağmurluk almış NE YAĞMURU canım ( alp beni öldürecek :mrgreen

mekanın dış görüntüleri ( yakında ziyaret etmeyi düşündüğümüz ŞELALE değirmen )

bunlarda içeriden manzaralar MÜDÜRÜM ü görünce herşey ikram edildi ödeme yok :rendeer:

mekanın ve yörenin meşhur lor tatlısı MÜDÜRÜME özel ikram :rendeer:

tireye kadar gelipte DEREKAHVE de sahlep içilmezse AYIP olur

dönüşe geçiyoruz yolda karşılaştığımız bir motorcu bize biraz garip geldi SAĞANAKTANMIDIR bilinmez ( alp beni öldürecek :queen

dönüş yolunda son resim

tuncer kardeşime bana eşlik ettiği için çok teşekkür ediyorum
ve yapımda emeği geçen sponsorlarımız alp_tunay :rendeer: karmaçoma ya desteklerinden ötürü sonsuz saygılarımızı sunuyoruz
biz İZMİR MT için organizasyon yapacağız diye dolaşırken bizi sıcak evinde NARGİLESİYLE bekleyen can dostuma afiyet olsun dileklerimi sunuyorum

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR :cat:

bol sucuklu çift yumurtalı,kaşarlı sahanda yumurta sınırsız çay

yola çıkmaya hazırız sağanak yağmur devam ediyor ( alp beni öldürecek

belevi otoyol köprüsünün altı, üzerine yağmur düşmesin diye emaneti koruyorum ama nafile :cherry:

MÜDÜR olaya ağırlığını koydu :cat:

sanırım hava biraz rutubetli diyor FORRAP :queen:

nöbetleşe EMANET leri bekliyoruz :wiinkk:

belirlenen hedefe vardık :cat: sanırım havada fazla rutubet vardı :cyclopsan

yağmur olma ihtimaline karşı forrap yağmurluk almış NE YAĞMURU canım ( alp beni öldürecek :mrgreen

mekanın dış görüntüleri ( yakında ziyaret etmeyi düşündüğümüz ŞELALE değirmen )

bunlarda içeriden manzaralar MÜDÜRÜM ü görünce herşey ikram edildi ödeme yok :rendeer:

mekanın ve yörenin meşhur lor tatlısı MÜDÜRÜME özel ikram :rendeer:

tireye kadar gelipte DEREKAHVE de sahlep içilmezse AYIP olur

dönüşe geçiyoruz yolda karşılaştığımız bir motorcu bize biraz garip geldi SAĞANAKTANMIDIR bilinmez ( alp beni öldürecek :queen

dönüş yolunda son resim

tuncer kardeşime bana eşlik ettiği için çok teşekkür ediyorum
ve yapımda emeği geçen sponsorlarımız alp_tunay :rendeer: karmaçoma ya desteklerinden ötürü sonsuz saygılarımızı sunuyoruz
biz İZMİR MT için organizasyon yapacağız diye dolaşırken bizi sıcak evinde NARGİLESİYLE bekleyen can dostuma afiyet olsun dileklerimi sunuyorum

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR :cat: