[Adana MT] - Dev 4x4 ATV & XT660 ile Kızıldağ'da Kar-Çamur-Sucuk Gezisi (03.02.08)

Gezi Katılımcıları:
TGB 425 4x4 ATV ile BUnReCU (burcu) ve Yiğeni Tekin
Yamaha XT660 ile Tequ (mali)

Yer:
Karaisalı - Kızıldağ

Tarih:
03.02.2008 - Pazar

Amaç:
4x4 dev atv'yi ve tkc80 lastikli xt660'ı karda, çamurda test etmek,
dağda el yapımı sucuk yemek,
yiğen tekine verilen atv ile gezi sözünü yerine getirmek.

sabah saat 9'da fix buluşma yerimiz gazipaşa kazım büfede tost ve portakal suyu ile geziye start verdik.

şimdilik makineler tertemiz :p

Karaisalı'ya doğru ilk molamızı çakıllarla dolu geniş alanda verdik. nie acaba :mrgreen:

atv ile oynamalık ilk alan burasıydı. yerdeki ''O'' işaretleri bunun kanıtı olsa gerek :p

gezi jönlerinin artistik pozu dicem ama malinin pergel gibi duran bacakları bu fotoya farklı bi anlam katmış :cherry:

tepeden aşağı kuşbakışı manzarası

malinin tucano urbano kask arkası stickeri :queen:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :queen:

böyle akıllı uslu durduğumuza bakmayın, hayvanımı dinlendiriyorum :wiinkk:

sonra başladık yere ''O'' yazmaya:cat:

arka fondan motorun üzerinde malinin duruşuna bakın, her taraf toz duman :queen:

ne küfür yedim beeeeee :queen:

sonra yola koyulduk, ilk kar gördüğümüz yerde bi kaç artistik poz çekilelim dedik :p

atv'nin çamuru ile karın pek alakası yok :silent:
dağa tırmanışa geçmeden önce dere görünümlü bataklığa dalmıştık, oraya ait foto yok, video yükliiicem
:cat:

Kızıldağ'daki son yerleşim yerinden geçmeye çalışıyoruz, ilk hamle maliden gelio ama o da ne :mrgreen: motor gömülüyor :cherry:

sıra canavarda. bu arada atv de karda pek şekil duruyor canım :p

4x4'e almama rağmen kar yığıntısını aşamıyorum, lastiklerin 4'ü birden boşa dönüyor çünkü 1 m'lik kar birikimi sözkonusu :bounce:

1-2 denemeden sonra gülme krizine girdim :mrgreen: beceremedim ya aşmayı :p

duruşa bak duruşa :mrgreen:

basamağa kadar kar içinde

ön sol lastiğin altı oyuldu boşa dönmekten :)

tekin'in orda ne amaçla oturduğunu bilmiyorum :mrgreen:

resimde görülen taşlar yöre halkı tarafından 1 yıl önce yapılmış. tarihi eser kıvamında sanki :p

karın lastikler arasındaki görüntüsüne hastayım :)

hasta :mrgreen:

poz 1

poz 2

poz 3

anlamsız bir poz daha :p

işte bu anlamlı bi poz :mrgreen:

zeybek mehmet emmi mangal başında.

bu amcanın dediği aynen şu 'internete verecekseniz zeybek mehmet yazın, beni tanıyan çoktur'
:bounce:

bu resim eşek veya at eti yemediğimiz kanıtı imiş :cherry:

kaya üzerinde kar

bu da tarihi eser kıvamında sanki
:queen:

meşhur mekandan birkaç foto :)

bizim çocuklar açlıktan arka masadakileri kesiolar :mrgreen:

sucukların diğer tarafında sıra, ekmekleri de yağlaaaaa, Allah Allaaaaah :queen:

yemek yeme anımızı görüntülemedim (ne gerek var cnm :p )

buraya ayak basılmamıştı, sanki traktör geçmiş gibi bir görüntü var, süper ! :cat:

ileride yine pes ettiğim ve yorgunluktan yere yattığım an, kollarım koptu atv'yi diremekten :)

sıra malide, bir de ben deniiim bakim, çıkıo mu çıkmıo mu :p

foto makinesini kara saplayıp toplu foto çekilelim dedik, çekildik de :cat:

oturdum yawrunun karşısına, başladım kartopu oynamaya (atv ve ben oynadık, o atamıo ya, yüklennn) :queen:

yediği kartoplarından sonra top oldu :p son hali bu :mrgreen:

ben kendi çapımda eğlenirken, elemanlar kaçtı olay mahalinden :p

tepeden aşağı nasıl görünüyor, bunu yukarı tırmanmadan tekinin çekimi ile öğrenmiş oldum :cat:

hazır onlar tepedeyken kendimi çekim bari dedim ama zamanlayıcıya yetişim die düştüm :p son anda bu poza yakalandım :mrgreen:
(hiçbişi olmamış gibi)
:cherry:

bu kardan adamı kim yaptı acaba?
boşver tekin, yapmış gibi davran
:p

ben yaptım ya, ''sahiplenme duygusu'' pozu :queen:

tepelerde eğlendikten sonra tekrar sucuk-ekmek yediğimiz yerde kola molası verdik. bu molanın adı kola-mola oldu (bööö) :queen:
tabi bu resmin kolayla alakası yok ama amaç o işte :mrgreen:

dönüş yolundaki son molayı yine geniş bir taşlık arazide veriyoruz.
tekinin ilk atv tecrübesi, sanki uzun zamandır sürüyormuş gibi kullandı.
bunun da videolarını yükliciiim
:cat:

Burcu Yenidoğan
Adana Motoshop Genel Müdürü
Kawasaki - Hyosung - TGB Yetkili Bayisi & Suzuki - Honda - Yamaha Satıcısı
Her Markanın Kullanıcısı :p

eminim gezi harika olmuştur fakat sebebini biilmediğim bir nedenden dolayı resimleri göremiyorum üsgünüm:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Süper bir gezi olmuş. Sadece kardan adama kask takmayı unutmuşsunuz :p

güzel gezi olmuş,manyak takımın bütün manyaklıkları karelerde net görünüyo tebrikler:)

resimler görünüyor gayet güzel ve harika :cat: ATV aşkı bi başka diolardıda inanmıodum :rendeer:

Kar, güneş ve motor, atv kardeşliği... Daha ne olsun, mükemmel lafı havada kalıyor... Mangal olayı da cabası... Tebrikler hepinize, yolunuz, farınız, şansınız ve de iştahınız hep açık olsun.... :queen:

çok güzel resimler ((:) atv ye bayıldım .. ellerinize saglık arkadaşlar götürmüşsünüz sucuklarıda hee afiyet olsun ..

bi atv ye sahip çıkamadın burcu kalmış karın içinde nasıl çıkartamadın ordan pes yaneee (((:) ayıp ayıp heheh :mrgreen:

way anam way way waaaayyy nerelere gitmişsiniz öle yaw bir ben göremedim şu karı hasetimden çetlıyacam yaw bir ara tek başıma gitme eyleminde bulundum arkadaşlar kandırdı gidemedim kar yok boşa gidersin felen dediler ama ahan da bu pazar gidecem anasını satayım gaza geldim eylemlerinizin devamını dilerim valaa iyi gezmişsiniz az öz hııı:cat:

Hah Allah canını almasın senin :p Manyak alet dediğin bu muydu :p Tamam deli bi alet olabilir ama TA dediğim de TA ne alaka demeni hiç affetmiiceemm :pr: Bu arada atv ye çamur da bindim ama karı düşünemiyorum :mrgreen: Bacım sen harbi delisin yaaa :queen:

güzel gezi olmuş,manyak takımın bütün manyaklıkları karelerde net görünüyo tebrikler:)

len kankoo gel yemini bozak bizde gidek looo biraz yaşa olim gömülmüşsün bir market sevdasına hayattan koptuk olim:bounce:
(not bu yemin iso ve benim aramda inatlaşmayla alakalı kimse sarmasın)

ben bu resimleri daha önce nedem göörmedim ya herkes kafasına göre geziyor bizde hasanın evlilik hazırlığını daha çoooook bekleriz evlensede kurtulsak yaf

OO bayıldım bayıldım, Burcu geliyimmi bi tu atalım:queen:
Kardanadam da yapamadı ben bu sene:pr:
Paylaşımın için teşekkürler...

arkadaşlar hepinize mesajlarınız için teşekkürler :cat:

OO bayıldım bayıldım, Burcu geliyimmi bi tu atalım:queen:
Kardanadam da yapamadı ben bu sene:pr:
Paylaşımın için teşekkürler...

1- gel
2- kardan adamla foto çektikten sonra az ilerde bi ailenin yaptığı kardan karı :p
veya kardan kadın herneyse onu gördük :queen:
Tekin'e dedim 'çekilcen mi foto, durim mi'
'yok abla, şimdi erir merir' dedi.
koptum :queen:

burcu maşşallahınız var .fotolar harika.. imreniyorumm :queen: yo yooooo kıskanıyorumm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar