Kenan Sofuoğlu'na Bir Ödülde Zaman Gazetesi'nden!

3445Kenan.jpg

Zaman Gazetesi'nin Yılın Sporcusu Ödülleri İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İstanbul Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen törende Yılın Sporcusu, Yılın Spor Adamı, Yılın Teknik Direktörü, Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı kategorilerinde ödül kazananlar açıklandı.

Yılın Sporcusu ise Kenan Sofuoğlu seçildi.

Ödül Töreninde, Yılın Sporcusu ödülünü alan Kenan Sofuoğlu, böyle bir ödül aldığı için çok sevinçli olduğunu, yeni sezonda yeni başarılara imza atmak istediğini söyledi...

Kenan ödülünü almak için sahneye çıktığında, büyük bir alkış tufanı koptu.
Kenan ise bu alkışlara Lastik yakarak cevap verdi :)

Sırf Kenan Sofuoğlu için ödül törenine seyirci olarak katılan motosiklet.net üyelerinden D C R, waggas, The Massacre, Kenan Ödülünü alır almaz salondan koşarak çıktılar. Ancak Kenan Sofuoğlu'yla fotoğraf çekilemediler, onun yerine Kenan Sofuoğlu'nun motoru ile fotoğraf çekilebildiler :p :p :p

kenan2sf5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kenan'ın bu ödülü fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.....D C R, waggas, The Massacre arkadaşlarımızada ayrıca teşekkür etmek isterim....(katılımlarından dolayı)

daha cok ödul toplayacak kenan,dualarımız hep senınle,basarılarınnın dewamını dıılıyorum

kenan a daha çoookk ödüller gelecek . buna yürekten inanıyorum ... yeni sezonda kendisine başarılar diliyorum .. tüm Türkiyenin kalbi seninle ..

Teşekkürler haluk:rendeer:Yanında olmayı çok isterdim o an.Bu yüzden yanında ki arkadaşı çok şanslı buluyorum:) Kenan abiye de başarılar diliyorum:cat:

başarıları devam edecek, gönüllerimizde daha uzun süre yaşayacaktır.

asm

Kıymetinin bilinmesi ne güzel. Allah yardımcısı olsun Kenan ağabeyin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah
Allah nazarlardan saklasın kerdeşime ödüllerin hepside yakışıyor
Başarılar kenan sofuoğlu yolun bahtın açık olsun
seni seviyoruz
kenan53

Sırf onun için gittik oraya ama onu göremedik:pale:ama sahnede lastik yakması mükemmeldi:cat:

Yolunda bahtında açık olsun Kenan...:rendeer:

Lastikli cevherin farkına varmaları güzel.....:wiinkk:

Yalnız bu Kenan bu kadar medyatik ya, yakında en seksi erkek falan seçilirse şaşırmayın. Bütün karizmasını yiyecekler garibimin...

Yalnız bu Kenan bu kadar medyatik ya, yakında en seksi erkek falan seçilirse şaşırmayın. Bütün karizmasını yiyecekler garibimin...

hee valla beklenir bizim medyadan bide yarın öbür gün sabah programlarına davet ederler..
buarada kenana devlet tarafında verilecek olan altınlar vardı onlar ilgili hbr alamadık,herkes başta konuştu ölede kaldı.öle yalnız konuşmak olmaz hakkını vermek lazm böyle değerlerin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar