Kendi tasarımım RACİNG..!!!

kopyasdesignuz5.jpg

Umarım beğenirsiniz arkadaşlar....:wiinkk:
Çok uğraştım ama güzel oldu bence...
Ben bile sevmeye başladım motoru :mrgreen::mrgreen:Olsada binsem:p

biraz yamaha biraz honda birazda kawasaki yi andırıyor ama onlardan çok daha iri duruyor, eline sağlık :cat:

:mrgreen:emin_arikoglu abi bu biraz kırma oldu heralde..
muratgergerli..bi daha ne zamna yaparm acba:silent:resim değil mi ayp etn:p

harika olmuş yaa eline sağlık.. hangi modellere bakıp yaptıgını gormek acısından gercek modellerınde resmını koysan karsılastırsaydık guzel olurdu.. ama tek kelime harika olmus..

çok güzel olmuş,
3d max ile mi yaptın bu çalışmayı ?

emin_arikogluyok alınmadım abi ne dmek..Ben de işin espirisi işte:mrgreen:kırma olmuş:D
vasco1925 kardeş ben bunu hiçbir motora bakarak yapmadım..Gerek duymadım diyim..Tamamen kendi kafamdan..:cat:
pg13 walla 3d max flanyok bunda bre:)sadece kağıt kalem..Tarifini vereym;;;
a4 kağt,silgi,HB,2H,2B,4B VE FÜZEN KALEM KULLANDIM:queen:HA BİR DE PAMUK:pTonu yaymak için

Yaf sakın bunu ben cızdım deme :) bu bı mucuze sen en ıyısı bı tasarım okulunmda okul bune yaf :) ucak yapmıssın resmen ... Cızım aynı pc de 3dmax benzıyor benzıyor derken renk ayarlarını dıyorum :) ellerıne saglık....

cooook super olmus dostum.. :cat: bir de farkli acilardan da cizersen guzel album olmus olur. şöyle onden arkadan ustten.... sonra satarsin belki de :wiinkk:

sağolun arkadaşlar..O gölgelendirmeler falan orlarda hiçbir bilgisayar oynaması yok..İŞin hüneri orada zaten..yapılan tek şey kağıt üzerine kalem çalışması ve cep telefonumla çekmem:):cat:(sade yazıları paintte yazdım o kadar))

super olmus dostum number one bole resımler varsa yolla ıs yerınde masa ustune koyucak adam gb resmımız yok

Süper olmuş arkadaşım eline emeğine sağlık, çok beğendim :cat:
Ahhh Ahhh ülkemizde böyle tasarımcılar var ama bunu hayata geçirecek üretimciler ( maalesef ) yok :pale:
İleride olur inşallah...

ellerıne kollarına sağlık..evet hakkaten kırma almus ama onemlı olan benım ıcın oval cızgıler tasımaması ben yenı modellerını sevmıorum 4 buyuyugun suzukı harıc...ama harıka olmus ellerıne saglık tekrardan

mükemmel olmuş bende nerelerde bu diye merak ediyorum ( sormuyorum artık X-11 çizdin mi diye :) )

çizim karika ... egzostun yeri mükemel olmuş çok iyi bir düzenleme .. şahsen sele altı olmasınan iyidir yada 2008 1000 RR dan .. arka kuyruk 2003 R1 sanırsam eminin dedigi gibi biraz yamaha biraz honda biraz kawasaki ((:)

çok begendim ellerine saglık ... devamlı çizip gönder elinden geldigince

hmm biraz daha özgün bir tasarım olsa güzel olurmuş ama herşeye rağmen süper duruyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar