Yeni motorum Kawasaki ER6N...

evet arkadaşlar yeni motorumu Ankara MT den sevgili arkadaşımız R3N evren den almış bulunmaktayım(motor yabancıya gitmedi AnkaraMT de kaldı). Motosiklet temiz ve 8150 km de , maaşallahı var her ne kadar bakmaya gittiğimde kendisi motoru çalıştıramadıysada (akü sü bitmişti :p) , sonradan arabadan felan takviye yapıp çalıştırdık. aynı gün sağolsun motoru bana teslim etti , para felan da vermedim :) (noter satışında verdim tabii parasını) , daha gezmek nasip olmadı ama havanın iyi olduğu ilk gün çıkacam dışarı , acayip sabırsızlanıyorum , şeytan dürtüyor valla hadi hadi al motoru ve çık diye ama ankara soğuğu malum :) işte resmi ...
go kawasaki go

resim003oj0.jpg

hayırlı olsun arkadaşım tekerin düz bassın:rendeer::rendeer:
allah benim gibi bole er-6n er-6f isteynlerede versin:p

senide kaybettik desene:p (ybr camiası olarak)

hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle,çok hoş görünüyor:cat:

hayırlı olsun arkadaşıım...ALLAH kaza bela vermesinn..motor zaten yorum yok çok güzell acayip bi tasarımı var..

kardesım hayırlı olsun valla ıyı daynıyosun ben senın yerınde olsan atlarım gezerım valla soguk moguk dınlemem:queen:

aman da aman millet motor değişiyo çatur çutur biz daha ufak ufak alışıyos motora :)
kardeşim hayırlı olsun kaza bela olmasın inşaallah

güle güle kullan, kazasız belasız inşallah... Yeni ER6 kullanıcılarından biri olarak seni çok iyi anlıyorum :)

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin,tekerini düz bastırsın inşallah.

ya bu er6 larda hep istanbul dışında toplanmış:)hayırlı uğurlu olsun.koruma takozun yer görmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar