Tüm Site Müdavimlerine Çağrı

En son yaşanan olaylardan sonra benimde önerim nasıl daha önce imza olayı karşısında imzalarımızı değiştirdik şimdide birleşip bu hainlere karşı imzamıza istiklal marşından bir kıtayı yazalım diyorum
Ve bir aileyiz eğer öyleysek uygulamalara katılmanızı ve önerilerde bulunmanızı istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geldim dostum, ben burdayım ve yanındayım...
Önden buyur sen al bi mısra arkadan ben.. sonra bi topicte buluşalım ve sırayla bişey yazalım.. alt alta gelince İSTİKLAL MARŞIMIZ çıksın ortaya...

Süper Moderatör (BBRR)
tam huzur ortamı diyoruz bazı şerefsizler ortaya çıkıyor ben imzama mehmet akiften bir beyit ekleyerek bu şerefsizlerin karşısında olduğumu yapılacak her türlü organizasyona gönüllü katılacağımı belirtiyorum :cat:
aydın teşekkürler bu başlık için bağaırmak haykırmak geliyo içimden ortak bir karar alalım ve ortak uyguluyalım arkadaşlar ben alınacak her karar katılacağım

Korkma, sönmez bu safaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yildizidir, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Ben gurbetten POWERAYDINA katiliyorum, ve bizleri ezmiyecekler ayni zamanda her zamanda buyuk bir aileyiz.Ben elimden gelen maddi manevi gostermeye hazirim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hedefimiz sokaklarda bağıran, bir avuç ve ne yaptığını bilmeyen insanlar olmamalı.
Hedefimiz bu insanlara gaz vererek ve bazı duygularını sömürerek provoke eden , ve bu ülkeyi karıştırarak yüzyıllardır kurdukları hayali gerçekleştirmeye çalışan şerefsizler olmalı.

Motosikleti
Su Motoru
Antalya grubu olarak yarın herkez motoruna TÜRK bayrağı asıp yola çıkacak. Bu ulus bizim ve bizim kalacaktır ...

böyle olaylar niye çıkar anlamam. toprak mı istiyorlar, niye isterler onu hiç anlamam sanki o topraklar onların.
Ulu Önder M.Kemal Atatürk'ün bize armağan ettiği cumhuriyet sisteminin nesini beğenmiyolar da gürültü ediyorlar. Gül gibi yaşayıp gidiyoz işte. Fitne fesat çıkarmanın alemi ne...

Yaşasın Cumhuriyet
Yaşasın Mustafa Kemal ATATÜRK
:flower: :flower: :flower:

Motosikleti
Su Motoru
Sen Mustafa Kemal’sin! Alın terim, göznurum! Sen ölümsüz en yüce Türk! Sevincim, kuvancım, onurum… Sen yeni Türkiye’nin ilk mimarı Ilk harcı karan Çatıyı ilk atansın Sen ilk öğretmen Baş kumandan Ulu önder Şavkı yarınlara vuransın. Çarpan yürek, akan kansın Sana nasıl sesleneyim? Sen baştan başa Vatansın…

Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim ! ARİF NİHAT ASYA

Delinse yer ,çökse gök ,yansa kül olsa dört yan, Yüce dilege dogru yine yürürüz yayan. Yildirimdan, tipiden ,kasirgadan ,yilmayan, Ölümlerle eylenen tunç yürekli Türkleriz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyong' Alıntı:
Hedefimiz sokaklarda bağıran, bir avuç ve ne yaptığını bilmeyen insanlar olmamalı.
Hedefimiz bu insanlara gaz vererek ve bazı duygularını sömürerek provoke eden , ve bu ülkeyi karıştırarak yüzyıllardır kurdukları hayali gerçekleştirmeye çalışan şerefsizler olmalı.

:cat: :cat:

arkdaşlar benim uğraşmama bile geek yok motorumu aldığım gün üzerine tük bayrağı yapıştırmıştım.

Motosikleti
Su Motoru
Nasıl bir gençlik bu!!! Stadlarda karşı takımın taraftarını protesto için kan dökerler! Kendi milletinin insanını sırf karnı aç baklava çaldı diye hapse atarlar. Namus belasına kardeş kardeşi vurur. Misket için sokakalarda çocuklar ölür! Para için Türk Türke düşman olur! Nasıl TÜRKSÜNÜZDE siz vatan elden giderken susup oturup bakıyorsunuz!!! Yazık değil mi size bu güne kadar verilmiş emeklere, yazık değil mi sizler yatağınızda rahat uyuyun diye dökülmüş o kadar kana, yazık değil mi daha gençliğinin baharında o kadar emek vererek büyüttükleri evlatlarını vatan uğruna kaybeden ve "bir evladım daha olsa vatana feda olsun, vatan sağolsun" diyen o kadar anaya babaya!!! Yazık değil mi "Çanakkale geçilmez" diyen şehitlere ve şehit ailelerine! Çanakkale değil VATAN geçiliyor gençler. Bırakın gece kluplerinde ceket yakmayı, bırakın kızların peşinden koşmayı, inin artık babanızın arabasından ve vatanınıza sahip olun! Bu vatan sizleri barındırır ama başka Türkiye ve başla "VATANIM" diyebileceğiniz bir yer daha YOK !!!

Hepinizi çok seviyorum kardeşlerim..... BU ÜLKENİN SON EVLADI ŞEHİT OLMADAN BU BAYRAK YERE İNMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ.

Süper Moderatör (BBRR)
evet arkadaşlar bu olayı çok sert protesto edelim susmayalım el uzattıkları şey türk bayrağı aynı sertlikte tepki verelim şerefsizlere,adilere, aşağılıklara

Elbette ki, tankıyla, topuyla, askeriyle gelen, üstelik milletimizin en güç, zor anlarında, en namüsait şartlarında gelen düşmanlarına karşı kazanmış olduğu bu büyük zafer, Yüce Allah’ın izniyle, bundan sonra da bu vatanın bölünmez bütünlüğünü kimsenin ortadan kaldıramayacağının de en büyük kanıtıdır....
Binyıldan beri etle tırnak gibi içiçe yaşamış, kardeşlik içinde olmuş, derin akrabalıklar, hısımlıklar kurmuş ve tekleşmiş bir milletin fertlerini birbirlerine karşı sorun olarak adlandırmak son derece vahim bir yanlıştır.
Adeta bir çiçek bahçesi gibi, her renkten, her kokudan büyük bir ahenk ve güzellik içinde bezenmiş bu ülkeyi ve insanlarımızı hiç kimsenin ve hiçbir gücün birbirinden ayırmasına asla müsaade ve müsahama gösteremeyiz...
Sınırötesi askeri harekat dahil bölücü terörle mücadele hiçbir taviz verilmeden kesintisiz sürdürülmelidir. Bu konuda gösterilecek bir tereddüt ve zaaf, Türkiye’yi çok daha ağır badirelerle yüz yüze bırakacaktır..

*ben şöyle yazmak istiyorum izninle herkez anlıycaktır.*

" Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk
Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcutiyetinin yegane temeli budur.Bu senin en kıymetli hazinendir."

senin isteğinide yerine getiriyim ve benim en duygulandığım bölümü gönderiyim...

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz TÜRK'üz TÜRK kalacağız herzamanda MEMLEKETİM İÇİN KANIMIN SON DAMLASINA KADAR ACIMADAN HARCARIM

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım./ Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım./ Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
MOTORUMDAKİ BAYRAĞIDA ÇİFTLİYORUM SAĞLI VE SOLLU OLARAK bundan sonra çift BAYRAĞIMIZLA dolaşacağım :rendeer:

SEVGİLİ ATA'MIZ NE GUZEL SOYLEMİŞ...
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..'' :thumleft: :thumleft: :thumleft: :flower: :flower:

Arkadaşlar gaza gelmeyin..Şerefsizlerin istedigini yapmayın..Sağduyunuzu kaybetmeyin..Eğer biz gaza gelmezsek bu olaylar başladığı gibi bitecektir görürsünüz..Yani yerse hesabı.. :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar