8-9 MAYIS Selcuk DRAG YARISI - Kusadasi Konaklama

Merhaba Arkadaşlar..

9 Mayısta Selçuk Havaalanında yapılacak olan DRAG Yarışına gelecekler olan arkadaşlardan bazıları Kuşadası'nda kalmak istediklerini bana bildirdiler.. (Kuşadası-Selçuk Havaalanı 14km)
Bende elimden geldiğince pansiyon/otel ayarlamaya çalışıyorum.

Şundan itibaren gelmeyi düşünen arkadaşlar/gruplar içinde bir iki hazırlık yapayım dedim. :)))))

Kişi başı (oda+kahvaltı) şeklinde 2 otel ile anlaştım. Şimdilik oda sayısı sorunumuz yok ama sanırım talep bu şekilde gider ise olacak.. :(((
Fiyatı 15 Milyon..
İkiside temiz, nezih ve şehir merkezinde oteller. Ve birbirlerine 3-4 mt. Park Sorunu yok..

Yer ayırttırmak isteyen arkadaşlar bana e-mail yada cepten ulaşırlarsa eğer bende yardımcı olmaya çalışacağım.

Hasan Deniz

0533 7618783

eheuhue..

Eczacı Özgür ü tanıyon mu ? KTM ??

onu bir gör istersen.. gelen arkadaşları gezdirecez...

Valla ktmnin yanında beyaz bi yamaha vardı :) Baya bi eski modeldi :p Ama beyaz ktm hiç görmedim :)

Haa bugün gördüm o motoru (aynı tipte yamaha da var o sanmışım) Eski doğan sinemasının önünde :p

ulem deli daha önce niye sölemedin :cherry:
neresindesin bare belki tanıyomdur seni euheuhe

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yaa komsusunuz birbirinizi tanımıyorsunuz yaa :cherry:

ewt wallha ne adam bı mjolmi yaw avatarımın altında essek gibi kusadasi yazıyo benim. insan der ben de adadayım ama yok işte :mrgreen:

yaws gidemedik be yaws nasip olmadı ne güsel R1 le gideceedim ama gelcek ooan arkadasın işi çıktı
lan mjolmi olum aynetin önünden geçersen uğra bana bi

Valla babam geçen gün "Selçukta motosiklet yarışı varmış götüreyim mi seni" dedi. İlk önce şaşırdım :) Sonra gidelim dedim. Sonra bikaç aksilik yüzünden vazgeçtim gitmeye.

2-3 sene önce aynete gidip CS falan oynardım. Artık pek gitmiyorum. Senin adın ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar