Bu nasıl bir kaza böyle, anlamadım gitti ?

pic31556.jpg

Araba bir VW Golf III, motosikletinin ne olduğunu henüz belirleyemedim. Bu kaza nasıl olmuş onu bile anlayamadım.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
tek kelime ile "korkunç" :sunny: :santa:

pardon arkadaşlar ama ohhaa!

Resmen golf kafayı çıkarınca motorlu şahış gözünden içeri dalmış.
Allah göstermesin. Amin.

sanırsam sağ traftan motor girmiş bu arabaya ama fena girmiş ve bu bir fuardan alınma bir resim

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağ kulağımı çekip mucuk yaptım ve masaya vurdum 3 kere :pr: :pr: :pr:

Araç Sürücüleri Nerde Peki , Bu Kaza Seyredenler sürücleri Boş vermiş Olayı Anlamaya Çalışıyorlar aynen Benim Gibi :sunny:
Resim Koydun Bide açıklama Yapsaydın alıntımı, Gördünmü ne bilim NAsıl olduğuna dair bilgi Hiç Yokmu. :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :santa:

YUHHH.. tövbe tövbe... allah korusun..bu arada motor 1987 honda VFR 750R..

Bende resmi gördüğümden beri harıl harıl araştırıyordum, nedir ne değildir diye en sonunda sandstorming 3.0 diye bir site'de bu işin ne olduğunu anladım.

İsveç'de gerçekleşmiş bu acı olay, motosiklet'de bir Honda'mış alpinaB10'un dediği gibi. Motosikleti kullanan arkadaş o kadar yüksek bir hızda seyir ediyormuş ki önüne bu VW Golf çıkınca reaksiyon zamanı yetersiz kalmış. İsveç polisi bu arkadaşın 250 km (155 mph) hızında ilerlediğini tahmin ediyor. Dörtyol ağızına geldiğinde ve arabayı gördüğünde frenleri devreye sokmak için zaman yoktu çarpışma anından olaya karışan 3 kişi orda can vermiş (1 motosikletçi, 2 araç içinde). Bu sırada motosikletçi uçmamış arabanın içinde bulunmuş diğer cesetlerle. Çarpışma o kadar şiddetliymiş ki arabayı 3m (yaklaşık 10 feet) ileriye atmış. Birkaç daha resim buldum o sitede.

pic30303.jpg
pic22798.jpg

pic31556.jpg
pic16519.jpg

Sanırım ki ibret-î âlem olsun diye bu araba bir fuar da sergileniyor. Allah korusun kimsenin de başına getirmesin böyle bir kaza.

arabayı kullanan hıyar süratle burun çıkarmıştır diğer motorsikletteki arkadaş ise en az 200 le gidiyormuş frensiz dalmış ama ne işse patlama veya yangın olmamış . yanlız motor girmiş adam içeri girmemiş diğer kapıdan da diğer şoför olan kişi fırlamış motor girince .

Süper Moderatör (BBRR)
stenza,
valla kaza anında olay yerinde olsam bu kadar yazamazdım valla :cherry:

boşuna imzayı yazmadık heralde motorla kolay kolay 80 in üstüne çıkmam

11220ce.jpg

Bi resimde benden..(Daha öncede göndermiştim)
Allah bizi korusun!!

stenza' Alıntı:
arabayı kullanan hıyar süratle burun çıkarmıştır diğer motorsikletteki arkadaş ise en az 200 le gidiyormuş frensiz dalmış ama ne işse patlama veya yangın olmamış . yanlız motor girmiş adam içeri girmemiş diğer kapıdan da diğer şoför olan kişi fırlamış motor girince .
kardeşim.,,,o motoru kullananda bi çeşit hıyar olabilirmi acaba??

Motosikleti
Su Motoru
Ya aslında bu fotoğrafları şehir meydanlarına asacaksın. "Motor nasıl olsa birşey olmaz" diye trafikte bizi hiçe sayan 4 tekerler, "lan çarpsa ne olacak" diyen yayalar ve 4 tekerlere ibreti alem olsun diye asacaksın görecekler çarpınca neler oluyormuş!!! alpinaB10, bence onların ikiside salatalık :) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar