2008 Ten Kate Honda piste çıktı. Kenan Sofuoğlu motosikletine kavuştu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2008tenkate.jpg
Hannspree Ten Kate Honda takım pilotları yeni CBR1000RR motosikletine Almeria'da yaptığı test ile kavuştu. Ten Kate Honda geçtiğimiz hafta Philip Island testlerine motorun yetişmemesi nedeniyle katılamamıştı.

Takımın üç pilotu Carlos Checa, Ryuichi Kiyonari ve Kenan Sofuoğlu sabah saatlerinde testler başadı. Motosikletin değişik aksamlarındaki ayarları bulmak için uğraşan pilotların tamamı testten memnun ayrıldıklarını açıkladı. Superbike takımına yeni katılan geçtiğimiz yıl Supersport şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu testlerden sonra şöyle konuştu:

"Çok mutluyum. Bu motosikleti çok sevdim. Geçen yılın makinesiyle bunu karşılatırdığımda yenisi kontrol edebilmek için çok daha kolay. Buna rağmen halen motosikletin bana sağlayacağı en yüksek potansiyeli ile ilgili öğreneceğim çok şey var.

Katar'da 2007 sonunda test ettiğim motosikletten bu motosiklet büyük ve daha uzun, daha dar sanki kendimi Supersport motosikletimdeymişim gibi hissettiriyor. Motor çok güçlü fakat bir önceki motora göre daha kontrol edilebilir görünüyor. Daha önce hiç MotoGP motosikleti kullanmadım fakat yeni CBR1000RR tam hissetmeyi beklediğim hissi veriyor."

big_kenan_sofuoglu_ten_kate.jpg

big_gregorio_lavillla.jpg

big_Carlos_Checa_ten_kate.jpg

Kaynak: Otomotorspor

hayırlı olsun türkiyenin adını daha yükseklere çıkarmasını dileyelim :cat:

Hayırlı uğurlu olsun.Hiçbir aksaklık yaşamazlar inşallah. Türk'ün adını dahada yüceltmesi dileklerimle... :rendeer:

Mutlulukların en güzelini umarım Kenan abi bize tattırır...Hadi Kenan abi hepimiz arkandayız:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu yeni kasa 1000RR ve kuyruk altı egzostlu mu ben mi yanlış görüyorum:silent:

Yoksa iki ayrı kasada var mı, kafam karıştı:silent:

GKN

hadi hayırlısı bakalım
üstteki 2 motor 08 sanıırm, üstündeki reklamları gizlemek içinmi beyaza boyanmış, feyk gibi duruyor..

hadi hayırlısı bakalım
üstteki 2 motor 08 sanıırm, üstündeki reklamları gizlemek içinmi beyaza boyanmış, feyk gibi duruyor..

olmm senin peconunda bir jantı turuncu bir jantı siyah biz bişey diyomuyuz ..(((:) feyk miş :mrgreen::mrgreen: sensin feyk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önce 2008 modellerin yarışlar başlamadan kısa bir süre önce teslim edileceğini duymuştuk.

Fakat Kenan Katar'da cadde versiyonu ile bir test sürüşü yapmıştı.

Sanıyorum bu test sürüşünden bu fotoğraflar.
Koyan arkadaş Takımın logosunu photoshopla oturtmaya çalışmış galiba.:)
Çünkü test ettiği motor kırmızı-siyahtı.:)

valla bana bu sefer şampiyon olamaz gibi geliyo çünkü 1000liklerle 600 lükler çok farklı ama inşallah olur:cat:

Kenan'ın önünde çoook uzun bir kariyer var inşallah.Superbike'daki ilk sezonunda ilk beş içerisinde bitirmesi bile bize onur vermelidir.En geç 3 sene içindede şampiyon olup Motogp'ye geçeceğine eminim.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Test gününden birkaç fotoğraf daha.

403852.jpg
400140.jpg

403476.jpg
403475.jpg

403474.jpg
399617.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar