motorun gücü

motorum bisan lifan 100 ilk aldiğimda aşiri zorlamadan on kaldırma anı kalkıs patı cekme vs. den dolayı dıslı kırdım 125 bısan dıslısı taktılar bı sure sonra grank kırdım onuda degıstıler motorun ıcı su an 125 lık motor kapasıtesınde sormak ıstedıgım

motora ne kadar fazla yuklenebılırım. on kaldırmaya dwm edeyımmı. ve mrk ettıgım bısı daha bu motorla daha etkılı kafa nasıl kaldırırım fazla zarar vermeden debrej olayı yoktur

ben sole kaldırıyorum.

vıtes pedalına yarım basınca motor bosa gecıo 1. vıtese alıp 5 10 km ye cıkıyorum
sonra bosa alıp devırı yukseltıyorum motor o sırada bıraz yavaslıo gazı kokleyıp vıtes pedalından ayagımı cekıyorum anıden kafa kaldırıo 1 m kadar gıdıp kafa ınıo tavsıyelerınızı alalım

motorum bisan lifan 100 ilk aldiğimda aşiri zorlamadan on kaldırma anı kalkıs patı cekme vs. den dolayı dıslı kırdım 125 bısan dıslısı taktılar bı sure sonra grank kırdım onuda degıstıler motorun ıcı su an 125 lık motor kapasıtesınde sormak ıstedıgım

motora ne kadar fazla yuklenebılırım. on kaldırmaya dwm edeyımmı. ve mrk ettıgım bısı daha bu motorla daha etkılı kafa nasıl kaldırırım fazla zarar vermeden debrej olayı yoktur

ben sole kaldırıyorum.

vıtes pedalına yarım basınca motor bosa gecıo 1. vıtese alıp 5 10 km ye cıkıyorum
sonra bosa alıp devırı yukseltıyorum motor o sırada bıraz yavaslıo gazı kokleyıp vıtes pedalından ayagımı cekıyorum anıden kafa kaldırıo 1 m kadar gıdıp kafa ınıo tavsıyelerınızı alalım

Başına gelen bunca şeyden sonra hala bunlarımı soruyorsun :farao:

bence biraz daha çalışmaya devam et söke taka 600 cc olur o zaman zaten çok zorlanmaz fakat sanıyorum senin motorda başka bir sorun daha var tekere kalktımı en az 1 km gitmeli gazla idare etmelisin 160 a kadar çıktınmı aniden gazı yüklen zaten kendisi kafayı kaldıracaktır

bugun yeni bi taktik ogrendim smd hızlıca bi merdivenden assa dogru gazlıosun havada asılı kalınca ara tarafa hızlıca yuklenince motorun onu havada kalıo on kaldırmıs oluyosun her motorda denenebilir debriyajmıs visetmiş bos işler bunlar:queen:

Tek teker olayı motor gücüyle değil denge ile ilgilidir.
BMX bisikletle bile yapılıyo çünkü :)

oncelikle hos geldin diorum...

baskada bise demiorum zaten...bayai bi kirip dokmusun makinayi bide normal gitmeyi dene bence...

sen bize tanrının lütfumusun, yoksa hastamısın sen kardeşim deget işin gücün yokmu senin ya alla alla ya

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: hocam süpersin :cat: baba parası yediğin belli:wiinkk:

katılıyorum cebınden para çıksın bak bakalım yapıyormusun o hareketleri tavsiyemi soleyemmi arkana 250 kıloluk bi agırlık bagla otomatikman kalkar

herkez ne kadarda sinirli:)

arkadaşım bence daha dikkatli ol.hem motoruna yazık böyle gidersen hurda olur çıkar.hemde sana yazık olur.su youtube a gir.ordan stunt crash falan yaz bişeyler o videoları izle ondan sonra birdaha düşün derim.kolay gelsin.

okadar masraf ettine göre bence makinanı sat biraz daha kuvvetli vitesli bişey al cbf 150 bile işini görür tork olayı yüksek olduğundan bide vitesli olduğundan daha rahat kaldırırsın dahada kolay olsun diyosan dişli değiştir dişili büyütünce tahada kolay kalkar ama son hızı düşer ve denge olayı önemli yoksa motoru yan yatırırsın veya inerken direksiyon yamuk inersen düşersin.....önce emniyet bu tür şeyleri boş alanda çalışmak ve fazla abartmadan çalışmak lazım sanırım sen bir miktar tecrübelisinde

ben sole kaldırıyorum.

sen kaldırmaya devam et dostum motorunu yenilersin bari

şimdi şoyle düşünelim .. bak işin çok kolaylaşacak ... önce bi tane hayabusa arka dişlisi alıp takıyosun motoruna . olmaz uymaz deme yaptır

sonra bitane hayabusa sase alıyosun onuda taktır olmaz falan deme olur yapıyolar sanayide.. sonra bitane hayabusa motoru alıyosun bulamam falan deme bulursun .. sanaide vardır.tabi eski motoru çıkartıp bunu takman lazım .. ee ne kaldı.. hee sonra birer tanede one ve arka lastik ve jant alıyosun .. tercihen gene hayabusa olsun .. yapamam deme yaparsın .. kolay boyle şeyler artık günümüz tekolojisiyle .. ee ne kaldı .. ha sonra fren çok önemli birede fren diski kaliperleri ve fren hortumu falan işte anladın sen onu bulabilirsen onlarda hayabusa için olsun ne kaldı yaw işte grenajdı ön takımdı. fardı aynaydı falan bukadar ugraşmışken onlarıda bulursun . bukadar yaptık vaz geçmek yok

sonuç teker yaparken parçaları kırılmaz saglam bi motorun oldu bak ((((:)

dikkat et kendine çok hızlıdır .. ona göre .. kazasız belasız günlerde kullan

dostum sen fazla yaşamazsın ben sana söyleyeyim:)motora ne kadar fazla yüklenebilirim demişsin orada koptum yaa:queen:sana tavsiyem biraz daha düzgün kullan istersen gazetelere manşet olma yazık:cherry:
bu arada hoşgeldin:rendeer:

Motorun kapasitesi belli gerisi sana kalmış. Bence motorunu değiştir vitesli debriyajlı birşeyler al sonra kaldır indir kır parçala Hem daha rahat olur senin için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar