Kanuni ve Hyosung belli oldu.

Kanuni S&T Motor'la anlaşmıştı biliyorsunuz.Bugün motoron dergisi aldım ve okudum röportajı.Sonuç;
Artık Hyosung diye bir marka olmayacak.Hyosung ın aynı modellerinin üstüne S&TKanuni yazacak.Hyosung marka motor sahiplerinin servisleri artık Kanuni bayileri olacak.E artık bu soruya da açıklık geldi.Başka sorularınız olursa sorabilirsiniz dergi elimde :p

Eyvah, yakında Suzuki'yi Ramzey, Yamaha'yı da Çelik alır...

Herşey iyi hoş anlaşılır da global motorun hakları nealemde peki

Adamların elinde kapı gibi hyosung markası distribütorluğu var hak bizim diyorlar yatırımlarımızın karşılığı bu olamaz diyorlar uluslararası mahkemede hakkımızı arayacağız diyorlar v.s. ... bununla ilgili yeni bir açıklama varmı dergide

tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.:pale:

Birkaç ayrıntıyı daha aktarmak istiyorum;
-Servisler ekstra eğitim alacaklarmış :cherry:
-Pazara sürülecek ilk ürünler Kore'de üretilecek.Sonra etlik kazanacakmış.Almak isteyen hemen alsın Kore üretimlerini :)
-Ve 2008 Mart ayından itibaren satışa sunulacak tüm ürünler yakıt enjensiyonlu olacakmış.Bu da şu demek oluyor;
Motorlar gaz koluna daha hassas tepki verecek,
Yakıt tüketimi düşecek.

Kanuni S&T Motor'la anlaşmıştı biliyorsunuz.Bugün motoron dergisi aldım ve okudum röportajı.Sonuç;
Artık Hyosung diye bir marka olmayacak.Hyosung ın aynı modellerinin üstüne S&TKanuni yazacak.Hyosung marka motor sahiplerinin servisleri artık Kanuni bayileri olacak.E artık bu soruya da açıklık geldi.Başka sorularınız olursa sorabilirsiniz dergi elimde :p

ufak bir düzeltme ihtiyacı var her kanuni servisi veya bayii S&T Kanuni bayisi ve servisi olamayacak.alt yapı hizmeti verilemeyeği düşünülecek yerlerde satış yapılmayacak.

fakat motorlar hyosung kalitesinde üretilmeye devam edeecek inşallah
Motorlar aynı,üretici aynı,montaj hattı aynı

Herşey iyi hoş anlaşılır da global motorun hakları nealemde peki

Adamların elinde kapı gibi hyosung markası distribütorluğu var hak bizim diyorlar yatırımlarımızın karşılığı bu olamaz diyorlar uluslararası mahkemede hakkımızı arayacağız diyorlar v.s. ... bununla ilgili yeni bir açıklama varmı dergide

Abicim maalesef onunla ilgili bir bilgi vermemiş herhalde Global Motor güme gitti :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne diyeyim
ya markayı bitirecek ya da ciddi anlamda servis kalitesi artacak. umarız 2. seçenek olur.
benim tahminim 1. seçenek umarım yanılırım.

1) Geçmiş olsun.
2) Başımız sağolsun.
3) Hayırlı olsun.

tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.:pale:

Hayırdır cihan, seni yeni atılımlardamı göreceğiz :)

derginin uyesiyim ve dergi yaklasık 6-7 gundur elimde. fakat olay acıklık kazanmış değil, sizi guncel haberlerdeki topiğe alayım.
Öyle bi dergide yazı yazmakla olmuyor, zaten ilk cıkan haberde motorON kaynaklıydı. Kanuni kafasına gore ST motorsu nasıl alıyor global resmi olarak 15 sene hyosung distirbutoru iken.

croner resimleride gördün ozaman aynı hyosung modelleri sanki farklı birşeymiş gibi tanıtmış dergi.Ama herşeyi mart ayındaki fuarda göreceğiz o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar