honda beat 100 lükten 600 lük cbf e gecsem nasıl olur????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 aydır 100 lük kullanıyorum, yenı basladım 600 lüğe gecmek ıstıyorum ama 250 lik de kullan diyorlar direkt gecsek cok mu prob olur??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birazda 250 ye alış ondan sonra :bounce:
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden, Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak...

b bence tanıdıgın arkadaslarından veya surus egıtımı veren yerlerden isin teknigini ve puf noktalarını ogrenırsenpek sorun olacagınıu sanmıyorum :bounce:

1. Donald Duck abimizin teorilerini okumanı tavsiye ederim.
2. Naçizane fikrim: 100cc scooterdan 600cc lik bir supersporta geçiş ölüm fermanına "kendim sorumluyum. imza" yazmaktan başka birşey değildir.
3. 250 lik o tarza yakın bir makine bulup onu kullanırsan ve arkadaşların da dediği gibi merdivenleri ağır ağır ama sağlam çıkarsan daha keyifli ve sorunsuz bir motorsiklet hayatın olur kanısındayım.

1. Donald Duck abimizin teorilerini okumanı tavsiye ederim.
2. Naçizane fikrim: 100cc scooterdan 600cc lik bir supersporta geçiş ölüm fermanına "kendim sorumluyum. imza" yazmaktan başka birşey değildir.
3. 250 lik o tarza yakın bir makine bulup onu kullanırsan ve arkadaşların da dediği gibi merdivenleri ağır ağır ama sağlam çıkarsan daha keyifli ve sorunsuz bir motorsiklet hayatın olur kanısındayım.

aynı fikirdeyim:cat:ama bos yollarda alısırsan ona bir şey diyemem.

Moderatör (forrap)
Mesaj yazmadan önce lütfen tarihlere bakın arkadaşlar...
Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar