Karakalem R1 ve ZX-6R Çizimleri

YAMAHA YZF R1;
barchetta296co0.jpg

KAWASAKİ NİNJA ZX-6R;
barchetta465cq9.jpg

bu da kendi tasarımımdan bi izlenim(daha bitmedi idare edin örnek olarak:))
bfwc6.png

Yorumlar sizden arkadaşlar:)

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen çizdiysen ellerine sağlık, muhteşem olmuş:cat:

çok harika birşey yapmışsın ellerine saglık gerçekten bayıldım (((:) helal olsun valla, senden X-11 içinde bir çalışma istesem ((:)

oo muhteşem resimler, tebrik ederim, cbr rr ve gsx-r serilerininde resimlerini çizmezsen hevesimiz kursağımızda kalır ona göre :)

Tamam Çizerim aıp ettiniz:)Şu anda bi tane yapıyorum tam bitmedi..Ama yaptığım kendi tasarımım olcak..Emsalsiz yani...Bakalım beğenecek misiniz?:)bitince yayınlarım..

valla sen çizdiysen helal olsun bide rica etsem bunların R6 olanını yapar mısın?
Sipariş gibi oldu he he he

Elemeğine herzaman saygım olduğunu cümle alem bilir paşam.:cat:Tebrikler sana..
Ama şunuda belirteyim ki teknolojinin özgürlüğünü seviyorum..Bunlardan biride Photoshop özgürlüğü.::cekic:: .Kolay gelsin..:)

çizimlerin muhteşem aslında sen büyük firmalarda çizim üstüne çalışacak birine benziyorsun ...

muratgergerli abim biiraz inanmadı galiba:)Olablir herkesin düşüncesi farklı olabilir hak veririm kendisine...Ancak photoshop olduğunu düşünenlere braz daha dikkatli bakın derim ben:)O zman anlaşılır photoshop olmadığı ...Tekrardan tşk

boyle bir yeteneğim olsaydı bir yerde çalışmaz kendi işimi yapardıım bütüngün portre yapardım /((:) ben cok istiyordum bi karakalem portre motorumla ,,kısmet olmadı(:)

çizimlerin muhteşem aslında sen büyük firmalarda çizim üstüne çalışacak birine benziyorsun ...
Koraycım arkadaşımız öğrenciymiş daha yaw aklını çelmeyin hemen.Hele bi okusun.
Kapan ozaman çok olur..
Thelovingone48 paşam GSF öğrencisi demişsinde..Anlamadım yaw..
Biraz kendinden bahsetseydin babocan..:rendeer::rendeer:

muratgergerli abim biiraz inanmadı galiba:)Olablir herkesin düşüncesi farklı olabilir hak veririm kendisine...Ancak photoshop olduğunu düşünenlere braz daha dikkatli bakın derim ben:)O zman anlaşılır photoshop olmadığı ...Tekrardan tşk
Estağfurullah paşam yaw..Ne demek..Benim takıldığım şu..Koyduğun resimlerin formatı photoshopda..Ondandı.Yoksa bi kastım yok..Yinede teknolojiyi seviyorum..
Resim çizerken nelerden (canlı motosikletmi, motosiklet resimleri mi)faydalanıyorsun..:cat:

Son düzenleme:
GSF derken güzel sanatlar fakültesi anlamında yazdm:)Çizme işine gelince genelde resimlerine bakarak yaparım..Olmadıki racing motor baka baka yapalm:)ama alacağm inşallah önmüzdeki senelerde.Ben bir yandan da hobi olarak yapyorum bu motor işlerini.muratgergerlinin dediği gibi haklı içine kurt düşmüş alabilir:)Çünkü günümüz teknolojisiyle artık bişeye inanmak zor gelebiliyor...Buna ben de dahil:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GSF derken güzel sanatlar fakültesi anlamında yazdm:)Çizme işine gelince genelde resimlerine bakarak yaparım..Olmadıki racing motor baka baka yapalm:)ama alacağm inşallah önmüzdeki senelerde.Ben bir yandan da hobi olarak yapyorum bu motor işlerini.muratgergerlinin dediği gibi haklı içine kurt düşmüş alabilir:)Çünkü günümüz teknolojisiyle artık bişeye inanmak zor gelebiliyor...Buna ben de dahil:)

eline sağlık:cat:
photoshop olmadığı belli
kağıdın resmini çekmişsin arka planda görünüyo zaten..
ben arasıra deniyorum karakalem bişiler çiziyim diye bakarak
beceremiyorum, çok zor
dandik olunca canım sıkılıyor:pr:

GSF' yi bende o anlamda algılanıştım ama yinede ensağlam yerden öğrenmek içim sana sordun paşam..Tşkler..
.
Ama hala kendinden bahsetmedin..Yaş.İsim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar