İşte Benim Fazer 600 ABS

Merhabalar,

Cbr 125 kullanıcısıydım . Beş altı ay önce motorumun rahatsız ve güçsüz oluşu beni motor arayışına soktu . Gsr 600 mü ? Cbf 600 mü? Fazer mı? derken harıl harıl arayışa girdim .Buradan adminimizin , bazı arkadaşlarımızın başını çok ağrıtmıştırım .Onlara teşekkür ederim.. Bu arayışın sonunda 2006 model fazer abs me kavuştum .Motoru kullanırken gaz tepkisine , frenlerine asikoldum . Frenler çok güzel buna vurgu yapmak istiyorum çünkü fazer arka teker kilitler derler ama abs li fazerda böyle birşey mümkün değil .Şimdi cıbıra bininince motorun sağına soluna bakıyorum bu motor neden gitmiyo diye.:p

Hayırlı Uğurlu olsun... İyi günlerde kullanman dileğiyle...:rendeer:

Allah kazadan beladan nazardan korusun, keyifli sürüşler... :)

Hayırlı Uğurlu olsun... İyi günlerde kullanman dileğiyle...:rendeer:

Allah kazadan beladan nazardan korusun, keyifli sürüşler... :)

Teşekkür ederim arkadaşım seninde başını ağrıttık bir zamanlar .yardımların için teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
kaça mal oldu?

Hayırlı uğurlu olsun.benimde param olursa lamayı düşündüğüm bir motor :)Bizede kısmet olur umarım.Saygılar

Çok güzel bir makina. Bugün Ağva da gördüm adam kaskı çıkarttı oturdu çay içiyor ama bu makinayı kullanmanın verdiği zevkten hala gülümsüyordu. SAKİ kardeş bak millet götürmüş Fazer i hem de en kırmızısından sen hala uyu sezon açıldı yaw :) Hayırlı olsun, Allah toz kondurmasın.

hayırlı olsun :rendeer: da fark etmemişsiniz galiba arka jantta yamukluk var :queen:

Çok güzel bir makina rengide yakıyo hee güle güle kullan allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar