SuSpect Katılım 25 Mar 2006 Mesajlar 893 15 Kas 2007 Konu Yazar #1 ------------------- Bütün bilgiler resimde mevcut, benim askere gitmeden onceki son rockbar olayım. Gelmek isteyen olursa beklerim.
------------------- Bütün bilgiler resimde mevcut, benim askere gitmeden onceki son rockbar olayım. Gelmek isteyen olursa beklerim.
Sato8 Katılım 29 Tem 2007 Mesajlar 449 16 Kas 2007 #2 giriş 5 ytl ilk bira dahil kıyak gibi duruyo ama rock en son tercihim eğer alkol alıcaksam ince çalgı dinlerim.:rendeer:
giriş 5 ytl ilk bira dahil kıyak gibi duruyo ama rock en son tercihim eğer alkol alıcaksam ince çalgı dinlerim.:rendeer:
metalgod Katılım 23 May 2007 Mesajlar 1,070 16 Kas 2007 #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. çok iyi ya buğra haberleşelim abi özledim caravanı
Pınarr Katılım 29 Mar 2007 Mesajlar 3,473 16 Kas 2007 #4 metalgod' Alıntı: çok iyi ya buğra haberleşelim abi özledim caravanı Genişletmek için tıkla ... Otur oturduğun yerde edepsisss.. Anladın sen onu
metalgod' Alıntı: çok iyi ya buğra haberleşelim abi özledim caravanı Genişletmek için tıkla ... Otur oturduğun yerde edepsisss.. Anladın sen onu
aYe Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 7 Haz 2007 Mesajlar 3,875 16 Kas 2007 #5 Pınarr' Alıntı: Otur oturduğun yerde edepsisss.. Anladın sen onu Genişletmek için tıkla ... :queen: :queen::queen:
Pınarr' Alıntı: Otur oturduğun yerde edepsisss.. Anladın sen onu Genişletmek için tıkla ... :queen: :queen::queen:
rEnE Katılım 24 Ağu 2005 Mesajlar 929 16 Kas 2007 #6 ................... ............. /' /) ................./´ /)........./¯ // ..............,/¯// ......... /...// ............./...//. ......./¯ // .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ / ........./'.../... ./... /.../ // ........('(...´(... ....... ,../'. .') .........\.......... ..... ..\/..../ ..........''...\.... ..... . _.•´ ............\....... ..... ..( ..............\..... ..... ...\
................... ............. /' /) ................./´ /)........./¯ // ..............,/¯// ......... /...// ............./...//. ......./¯ // .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ / ........./'.../... ./... /.../ // ........('(...´(... ....... ,../'. .') .........\.......... ..... ..\/..../ ..........''...\.... ..... . _.•´ ............\....... ..... ..( ..............\..... ..... ...\
başkentin_asi_pilotu Katılım 27 Eki 2007 Mesajlar 490 16 Kas 2007 #8 valla benim tipimi görenler bu tarz yerlere almıyo. sadece dışkapı cebeci pavyonlarına girişte sorun yaşamıyorum...
valla benim tipimi görenler bu tarz yerlere almıyo. sadece dışkapı cebeci pavyonlarına girişte sorun yaşamıyorum...