kayıştan ses zaten geliyorda fazla umursamadım zaten tüm scooterlarda oluyor sanırım bu sorun ama yinede bir bakıtmak lazımmotoruma gözüm gibi bakıyorum .
Hem zaten ön falan kaldırmam sadece sordum arkadaşlar seninki kalkmaz falan diyorlardı da
Bu arada kayıştan gelen ses nasıl onarılır?
kayıştan ses zaten geliyorda fazla umursamadım zaten tüm scooterlarda oluyor sanırım bu sorun ama yinede bir bakıtmak lazımmotoruma gözüm gibi bakıyorum .
Hem zaten ön falan kaldırmam sadece sordum arkadaşlar seninki kalkmaz falan diyorlardı da
Bu arada kayıştan gelen ses nasıl onarılır?
şu fıs fıs yağlardan alıp koruma kapağını söküp yağlamakla düzelltim sayılır
şu fıs fıs yağ nasıl oluyor pek bilgim yok ama kayışa yağ sürülürmü yahu...:queen: bence o kayış başınıza iş açar değişmesi lazım... sonra bir gün zırt diye yolda bırakıverir... düzgün kayış istiyorsanız markası bando.. kayışı taktırırken mutlaka motorun yanında olun... bazı adi herifler kaliteli diye üç kuruşluk kayış takıyor bi sürü para alıyor. kayışın üzerinde mutlaka yazar bando diye..:cat: benden öneri...
o kayışların fiyatı ne kadar bir bilgi verirmisin
net bi fiyat bilmiyorum ama dandik olandan ya 10 ya 15 lira fazla idi ben taktırırken.. şimdi bi bilgim yok fiyat hakkında..