hani tekerim koptu dedim ya işte resimler

evet işte kopan parçaların resimleri jant daha yeni gelebildigi için anca aldım motorumu bi ayda burdan cok ayrıntı gözükmeyebilir ama nası koptugunu anlayıp benim gibi yok artık budamı olur diyebilirsiniz..
s6300218qa5.th.jpg

s6300219aa5.th.jpg

s6300220rh8.th.jpg

s6300221hb4.th.jpg

s6300222ak5.th.jpg

s6300223ph7.th.jpg

s6300226ni4.th.jpg

s6300227yg6.th.jpg

s6300228yc6.th.jpg

bunlar yapıldıktan sonraki yani normalde olması gereken hali
s6300230lz4.th.jpg

s6300233gw5.th.jpg
teker usteki bosluga saplandıgı için dengemi bozmadı ve duz indi motor yere bu resimden bakıp düşünebilirsnz
s6300231vj5.th.jpg

işte benden bukdr sıradaki başıma gelecek olaylrı bekliyorum artık:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeni mi aldın kaynattırdın mı?.... Kaynattırdıysan yeni olayları bekliyoruz tabiikide.....:p

evet malesef bir kez daha duymuştum bu olayı... egzoscuda otururken oraya gelen bi abi bahsetmişti..onun başına gelende böyle bir olaydı.. Allah korusun .. Allah bir daha göstermesin.. bazı çin işçilikleri malesef böyle sonuçlar doğurabiliyor..nedenide jantın yapıldığı malzemenin kimbilir nasıl bir malzeme olması.. yada dayanıksız bir tasarım veya montaj yapılması.. tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun tekrar...

Allah korudu seni, beterinden saklasın...

evet malesef bir kez daha duymuştum bu olayı... egzoscuda otururken oraya gelen bi abi bahsetmişti..onun başına gelende böyle bir olaydı.. Allah korusun .. Allah bir daha göstermesin.. bazı çin işçilikleri malesef böyle sonuçlar doğurabiliyor..nedenide jantın yapıldığı malzemenin kimbilir nasıl bir malzeme olması.. yada dayanıksız bir tasarım veya montaj yapılması.. tekrar geçmiş olsun..

aslında bende jantı incelettirmeyi düşünüyorum sorun malzemedemi die eger oyleyse ciddi bi sorun cnk bu bakalım artık..

Geçmiş olsun tekrar...

Allah korudu seni, beterinden saklasın...

cok saol:rendeer:

malzemeleri o kadar adiki bu çinlilerin 2 tane şasesi kırık motosiklet yaptım adam normal yolda giderken kırılmış ikiside, inanılmaz yani. 1 ay çok uzun bir süre:)fiyatı 80 ytl olması lazmı fazla vermedin inşallah.

Son düzenleme:
malzemeleri o kadar adiki bu çinlilerin 2 tane şasesi kırık motosiklet yaptım adam normal yolda giderken kırılmış ikiside, inanılmaz yani. 1 ay çok uzun bir süre:)fiyatı 80 ytl olması lazmı fazla vermedin inşallah.

evet doğru olabilir ma genelleme yapmamak lazım.. sonuçta hepsinde bu hata olsa hepsi kırılıverir ortasından veya sağından solundan... ama yinede böyle olaylar olmuyor değil.. Allah korusun..

evet normal bi jant 80 lira ama bu matrixin kendi jantı 110lira falan yapıo dolar üzerinden hesaplandıgı için yani ustayla aram brz ii okdr cok tamire gidiorumki oyuzden para konusunda sıkıntı yok cnk herseyi soyluyo saolsun

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda, Yamaha v.b. firmalar alüminyum kalıplarının simülasyonu için yıllık 150bin euro gibi rakamlar ödeyip simülasyon programı kullanıyorlar.

Çıkan parçaları türlü türlü testlere tabi tutuyorlar.

Belkide bir parçanın kalıbını oturtana kadar defalarca kalıp yapıyorlar.

İş imalat safhasına gelince her parçanın tek tek rontgeni çekilip, çatlak varmı, içinde hava kalmışmı bakıyorlar.

Sonrada bu maliyetleri doğal olarak fiyatlarına yansıtıyorlar.

Hiç birini yapmayan, bu detayları kaale almayan ve fiyata yansıtmayan çin firmalarının ürünlerinden ucuz olaması dışında ne bekliyorsunuz ki?

Bu arada sanada tekrar tekrar geçmiş olsun dostum, al sağlam bir motosiklette(çin malı almada ne alırsan al) buluşmalara gel, yüzünü özledik. :rendeer:

bi de Motomaxı Macaristan malı diyolardı bizim millette yutuyodu basbayağı çin malı bizim postacılarda da var adamlar hiç memnun değil bu keewaylerden...

Sanada güzel bi makine bakalım muharrem hiç uğraşma bununla..

Sakat abi maazallahh:cyclopsan

ztn ilk fırsatta kurtulmayı planlıyorum bundan ilk hedefim honda:)

KOnuşmuştuk bu konuyu seninle ve o günde çok şaşırmıştım.Verilmiş sadakan varmış birader.Kurtulup bi daha bulaşmamak lazım diycem ama alanada yazık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar