Vallaha bi saattir uğraşıyorummm resimlerii atttım hepsi gittiii benden paydosss zaten kafayı yiyodum dellendimmmm
ya iso bendede oldu az önce yaa walla kafam attı ben daha inatım ulan atacam işte bida ha başlıyorum işee yok öle paydoss felan hehe:mrgreen:
kadirli sülemiş tesislerinde toplanmaya basladık ilk biz toplandık ve yawas yawas gelmeye başlamıştı misafirlerimiz
ve ilk fotograflar cekilmeye başlandı

))
ilk adana kross ekibi geldi daha sonra urfa ekibi ve antep ve osmaniye diğer adana grubu derken gelen misafirlere kahvaltı türü bişeler ikram edildi
ve yola cıkmaya karar verdik fakat adanadan gelecek olan adem ve yusuf abinin ekibi hala gelmemişti.ben onları kadirlinin girisinde beklemeye başladım
bu sırada buradan toplanan kalabalık grup karatepe su sporları tesine dogru yola cıktılar.adem abiler gelince onlarıda alıp su sporları tesislerine yola koyulduk
wee tesise geldiğimizde önceden yusufun ayarlamış oldugu börek ziyafeti için hazırlık başlamıştı.bu arada yusufun annesin ellerinden öpüyorum ellerine saglık.
kardesinede teşekkürler ediyorm emegi gecen herkesede...
en begendiğim motorda buydu yamaha vmax 1200

)
ahmet abi ve motoru

) eweett artık bunca ugraşın üzerine yemege başlasak iyi olur değilmi

)
canım çekti be tekrardan ehuehehehe

neyse devam edelim motorlardan kareler var sırada
adem abinin hayabusa amcası

)
burcunun 650lik krosu ehuehehehe

latif abinin yeni aldıgı karayılanı gsxr1000
buda yusuf (kılıçbalığı) abinin motorundaki airbrush calışması

o işini bilir
fotograf cektirelim dedik ama toplu foto cekmek için savaşın gelmesi lazımdıı haah geldi
artık toplu fotoğrafıda cekebilirizz ehuehehehe

bu arada kros gosterisi yapıldı fakat fotografları yok video var onuda yarın eklerim anca
gösterinin ardından karatepe müzesine dogru yola cıktık ve müzeye gelince
müzeden bir manzara bayılıyorum bu manzaraya. ama su azaldıgı için eski görüntüsü kalmamış ama
bu bile yeterr bee
buda eski zamanlarda sorhoş nickli abimizin bölük komutanıymış zamanında
ben onun yalancısıyım wallaa

buda benim biricik celalettin abim antakya reyhanlı dan geldi sagolsun
sanırım aydemiri kızlar rahat bırakmıyor telefonla ugrasıyor bakınsana ehuehehe

sanırım duvarda çince yazıyor salton pür dikkat hehe

bu rolyefede ben hayranım bee

we müzeden cıkışş
honda manyagı savaşş.bence honda keşvetmeli artık bu cocugu ahahahaa

ahmeti deli etti.o günün şanssızı Ahmetnr

buda benim karakaçan ve ben
artık herkes dagıldı ve kross ekibiyle bizler kadirlide yusuf arkadasımızın evinin
önünde bir cay içip sohpet ettik daha dogrusu savaşın ''savaş çıkarsa Hondayla neler
yapabiliriz muhabbetini dinledik

yusuf misafirlere su dağıtırken
heheheee ine Savaş ve ahmet

buradada bulmuş ahmeti

eweettt bendeki fotoğraflar bukadar.
geziye katılan katılmayan veya katılamayan tüm arkadaşlara,ayrıca organizasyonda en cok emeği gecen
yusuf kardeşime çok çok teşekkür ediyoruz.
yoğunluktan dolayı ilgilenemediğimiz arkadaşlardan çok özür diliyoruz...yemekten sonraki kopmalarda kadirlideen
geç çıkıldıgı için zaman yetmedi ondan oldu kusurumuz varsa affola. herkese selamlar saygılar ve sevgiler.başka bir organizasyonda buluşmak ümidiyle
hoşçakalın ...
Kadirli Motor Klubü
buda video
http://www.youtube.com/watch?v=8-YoebKHNcE