Satılık Er-5 ama bu resim nedir?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sahibinden.com da satılık ilanlarına bakarken ilginc bir ilanla karsılastım.
Satılık Er-5 ilanı hersey normal ama ilan resmindeki motor benim motorun resmi (ortadaki resim)
İlanı veren SINAN ATASOY u tanıyan varmı acaba? :bounce:

ilan linki :
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1463770

Bu da korfez gezimizde cektigimiz foto
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Gallery&file=details&image_id=478

Sabah sabah cok guldum allahta seni guldursun Sinan kardes :cherry:

zati muhteremi MD'de gördügümü hatirliyorum.
allahtan plakayi silmis.
yolda cevrilip, ''yeni aldin demi hayirli ossun'' veya ''satabildinmi gardas'' sorularina muhatap olabilirdin :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Git bir bak senin motor yerinde duruyor mu :p

Motosikleti
Su Motoru
Erhan dikkatli ol müşteri çıkar sonra adam üç gün sonra kapıya gelip "bu motor benim anahtarını rici edeyim" diyebilir :p ...

Motosikleti
Su Motoru
:cherry: Erhan adam temsili fotograf olarak koymuş zaten :p . Senin motor ER-5 lerin idolü olmuş senin haberin yok ehehehe :). Yeni bir grur kaynağın daha oldu ...

Sinan Atasoy mu? belki bir isim benzerliğidir ama Sinan Atasoy tam yılını hatırlamıyorum 90'larda uzaklar isimli teknesiyle dünya turuna çıkan zati muhterem olabilir. hatta bir zamanlar uzaklar isimli, Atv'de bir belgesel de vardı ve dünya turundan döndükten sonra yine Atv'de bir süre hava durumunu sunuyordu. Uzaklar ise şuan beşiktaş'ta bulunan deniz müzesinin arka bahçesinde sergileniyor bilgilerinize...

pardon arkadaşlar isim benzerliği olmuş galiba az önce motordelisi'nde gezerken sinanatasoy nick'li birini gördüm, hem de avcılarda işte resmi de budur :

564ve.jpg

motoru ödünç versene resim için ilanlarda kullanıcamda :cherry: er-5 görünümlü scooter :flower:

Motosikleti
Su Motoru
powerbyaydin, adam diyelim ki resmi gördü ve ER-5 görünümlü scooterı almak için kalkıp İstanbuldan yanına geldi birde baktı ki Hussar görünümlü Hussar :cherry: sonra o adam seni mor patlıcan görünümlü Aydın şekline sokar bence :p. Sende resmi yollarsın bize avartar olarak kullanırız :) ...

ilanlarda enduro yada cros olarak koyuyolarsa bazı motorları bende kendini er-5 gibi hisseden scooter yazarım :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tamam dır sinanı resmi gorunce tanıdım bi bulusmaya gelmisti :bounce:
Neyse problem yok satısdan komisyon istiyorum ama :queen:
zaten landan resim kalkmıs :)

Aha tüh yakalandık ipliğimiz pazara çıktı :pr: Çok benziyordu benimkine çeşit olsun diye koymuştum bi de assaydınız yaw :p Şuraya bak adam avatarımı teşhir etmiş burda.. Yolda gören çevirip dövmek isteyen çıkmasın sen Erhanın motoru nasıl satıyon huleyn diye :cyclopsani: Neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz ilanımı buraya taşıdığınız için sağolun varolun :bounce: :cat:

8.70metre Uzaklar ismindeki teknesiyle dunya seyati yapan buyuk denizcimizin adi Osman Atasoy'dur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tuhaf sabah sabah millet nelereni peşinde :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar