- Konu Yazar
arkadaşlar size henüz 15 dk önce yaşadığım bir olayı anlatacağım...trafiğin gayet aktığı bir yerde sola sinyal vermişim yavaş yavaş şerit değiştiriken...bir motorcu adayı(heleki arkasındaki kask kafalıyı saymıyorum)scooterıyla beni sağa doğru sıkıştırdı...ben hemen farketmeme rağmen yaptığım ani fren yüzünden oldukça büyük bir tehlike geçirdim...ancak düşmedim...toparladım ve sağa çektim.adayımız ise şöle bi aynadan baktı sanki ben suçluymuşum gibi mırıldandı ve devam etti...bende arkasından yetiştim takım elbiseli arkadaşımıza...dedim sen motorcumusun???cvp vermeden o sordu aynı soruyu bana...bende dedimki en azından gayret ediyorum..dedi ağzımı bozdurma bana söyletme beni...bende peki dedim ama kask kafalı olmakla bizim adımızı lekeliyosun en azından bunu bil dedim.o yine aynı şeyleri söylendi.ben devam ettim.aşırı deneyimim olmasada ailemde motorcu insanlar olmasından ve sizlerden edindiğim bilgilerle epey şey öğrendim ve biliorum.en azından benim yarattığım bir tehlikeden ötürü mağdur olmuş bir insana yardım edecek kadar.(bu ise yaşamın içinden olan her konu için geçerli bir insanlık örneğidir)paylaşmak istedim.zaman ayırdığınız için teşekkürler.hepinize keyifli sürüşler arkadaşlar... :king: