nasıl taşıyorsunuz

sevgili arkadaşlar 150 cc scooter kullanıcısıyım.motorda 31 lt çanta da var.ancak çantaya ve bagajına ancak kilit,zincir,kask,maske,eldiven ,küçük bir tamir seti ve branda sığıyor.diğer korumaları yani dirseklik,dizlik ve sırtlık gibi korumaları nereye sığdıracağım.sizler motorunuzu bir yere bıraktığınızda bu tip korumalarınızı nereye bırakıyorsunuz.aklıma gelen küçük bir spor çanta içinde yanımda taşımak ama sizlerin ne yaptığınızı merak ettim.saygılar

sen bulmuşsunda bunuyosun. biz ne yapalım çanta da yok. sele altına da geçen gün bi t shirt katlayıp koydum bitti başka yer kalmadı:)bi de bu açıdan bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben şanslıyım o yönden benzin depom gidonun altında. Bagajada 1 kask ve tüm korumalar rahatça sığıyor :)

ben genelde gittiğim mekana bırakıyorum tüm korumaları. mekan sahibinden rica ediyorum uygun bir yere koyuyor

kaskın içini de kullanın dirseklik + eldiven rahatça sığar

valla sen yıne sanslısın o kadra sey sıgdırıyosun hehe sımdı dıcem kı scooter ler ıcın de yan cantalar var onlardan al tak motorun tanlarına dıcem havalı olur.hemde kullanıslı ama bılşdıgım kadarıyla fıberden yapılma bu cantalar heryerde yok ve bıraz pahalı:wiinkk::cat:

zaten koruma ekipman üstünde oluyor hep evden çıkarken giyip eve döndüğünde çıkarıcan yada o kadar ekipman taşımıcan:) bende bi kask bi mont var arka çantada yok rahatım dikkatli sürüyorum gerisi ilahi takdir buda kaçınılmaz

çantanı büyütebilirsin ya da korumasız gezebilirsin hehehee ama çanta almak daha mantıklı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük çanta al ama 45 lt olanlar 350 ytl biraz pahalı ama içine korumaların ve başka şeyler rahatça konabilir bende var çok memnunum bide sele altına koyuyorum yanıma hiçbişey almıyorum hepsi motorda kalıyor tavsiye ederim ama dediğim gibi biraz pahalı çanta 350 ytl aparatı 200 ytl takım 550 ytl.

kaskı motorun üstüne kilitleyebilirsin ben öyle yapıyorum bi kasktan ve zincirden kurtuluyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende 3tane 56lt givi maxia var.. bazen arkadaşların malzemelerinde taşıdığım/koyduğum oluyo.... :D:D

elindekiyle idare etmeyi bil bence.. RACİNG'çi arkadaşlar ne yapıo die bi düşün ;);)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar