3 yt le ye kadar scooter alcam yardımcı olun

benım tercıhım aprılıa veya honda tıpı bısey ... :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3ytlye sigara bile vermiyorlar be kardeşim şunu 3.000,00 ytl yap bali buarada hoş geldin :rendeer:

ben honda beat aldım 2.750 ytl(29.07.2005 trafiğe cıkışlı)
gayet iyi fiaytına bakıp mondial e yeltenme, sikayetler var
satın almak ıstersen de 2.300 e bırakırım 1400 km gayet temiz
532 528 42 97

asendogan fikrini kendine sakla bence bu iyi bu kötü diye yorum yaparak insanları yönlendirme sen neden motorunu satıyorsun.bebeto as150t1 modeline bir bak 2,790 ytl ruhsat+plaka dahil şimdi bana asya dandik diyecekler ama şunu unutmayın asya motor nazilliye fabrika kurarak üretimini kendi yapacak.

daha guclu bırsey almak nıyetındeyım.600 cc honda cbf var.ama once 250 lığe gec diyorlar.ne dersın

Forumdan Uzaklaştırıldı
asendogan, yavaş yavaş, acele etme... forumda bu konuyla ilgili çok tartışma oldu araştırırsan; tavsiyelerin küçükten büyüğe doğru yavaş yavaş cc arttırarak motor büyütme olduğunu görürsün. :king: DD nin yazılarına baktınmı, bakmadıysan bi de onun yazılarını oku :wiinkk:

ya gençlik ben de aynı dertten muzdaribim bizde scoterr düşünüyoruz ama ne kredi kartı var nede kredi alma imkanımız var nepıcaz bilmiyrz senet kalktı diyorlar bize yardımcı olacak insanlar arıyoruz anadolu cetelem de herkeze çıkmoyo iki tane scoterr alıcaz ok :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar takılın mondiale rahat edin derim.. :cat:

Fiyat ve kalite olarak Kanuni Hussar derim,hem altı yüksek,hem de 2 yıl garantili!Sağlam alet!2500ytl civarı.
Ben 1 sene boyunca kullandım,en ufak problem çıkarmadı,daha sonra satıp kanuninin tiger modelini aldım!

ARKADAŞLAR BENDE YENİ BAŞLAYACAĞIM MOTORA BİR KEZ SÜRDÜM DAHA..ÇOK HOŞUMA GİTTİ. HAOJİN ASYA AS125T DÜŞÜNÜYORUM.SİZCE NASIL Bİ MOTOR AYRICA 2.EL ALSAK MEMNUN KALIR MIYIZ? :silent: :)

hocam 125 t nin nesini 2. el alcan zaten sıfır 1,650 ytl?
ucuz etin yahnisinin yahnisi:)
şunu anlayamıyorum 4 milyara bir motor alırsanız 3 milyara satacaksınız size 1 milyara mal olacak kullandığınız günler.1.650 ye bu aletlerden alırsanız benzin döküp yaksanız bile 1,650 zarar edersiniz. ben böyle düşününce ilk motor olarak düşük cc li ucuz bir scooter almak isteyen arkadaşların hala düşünmesini anlayamıyorum.kullanın sorunlar çıksın düzeltmeyi öğrenin sanayiden aynaydı stickerdı sayaçtı fardı takın eğlenin,düşürün yere kaldırın tekrar binin.sonrada koyun yazlığa dursun.

125 t tipik bir çin malı.güzel görünüyor dikkat çekici ucuz.ama farı düşer tıkırtı pıtırtı gelir marş basmaz bilmemne olur.ben bunları takmam eğlenceme bakarım diyorsanız benim beklediğimden iyi bile gidiyor.

haa siz 5-10 milyarlık motorlarla karşılaştırıyorsanız ozaman almayın tabi verin 5-10 milyar iyisini alın.ama bu aletler nerdeyse bisiklet fiyatına satılıyor.

zühtüpaşa evet tabi mondial mondial herkes alacak merak etme hepsini satacaksınız motorların yaz bitene kadar sıkma canını:))
allaam yaa mondial dedi başka bişey demedi adam aylardır.
sen hiç başka bi motora bindinmi? hayatının ilk motor deneyimi mi oldu? ilkler bööle iz birakır o açıdan soruyorum...

SUZUKI BEST 100CC

SUZUKI BEST 110 CC ÇOK EKONOMİK TÜRKİYEDE EN AZ BENZİN YAKAN 110 LUK MOTOR DİYEBİLİRİM ÇOK KALİTELİ ÖMÜR BOYU BİNERSİN TAVSİYE EDERİM

hocam öncelikle vereceğin rakamı tam olarak ortaya bir koy,
sonra alternatifleri gerek bu siteden gerekse çevreden araştır,tüm özelliklerini alt alta koy, topla-çıkar gerekirse böl ve hatta çarp ve karar verdiğin makineyi hemen git ve al.
insanlara şunu almak istiyorum diye sorma sakın her kafadan ayrı bir ses çıkar. şunun özellikleri nedir bunun fiyatı kaça gibi sor, sonra git broşürlerini topla, tüm broşür verilerinden bir %10 yanılma payı ( :p ) çıkar, kesene ve keyfine göre en uygununu git al. walla. yoksa başın çok ağrır (:) :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa, bi insan bu kadarmı sever motorunu be kardeşim ne diyim bilmiyorumki :farao:

ben sana satardım ama daha zamanı var motorum ozel bı makına Yamaha Nouvo at 115 115 cc 160 ıbre sımdılık 130 gordu yarın modıfıye yapılacak :bounce: karburotor hava ve benzın memesı genısletılecek ama sımdılık satmak ıstemıyorum 2 600 verdıler vermedım pek vermeyıde dusun muyorum ama bulursan almanı tavsıye ederım

0 bir çin malı alacağına 2.el temiz bir vespa alısın daha iyi burda çin malı motorlardan alanlar var çoğu memnun değil ve satmak istiyorlar ama ancak aldıklarının yarı fiyatına satabiliyorlar

o kadar çok varki ne diyim gez sitede forumlarda çok var ...

gezmemişindir o üzden soruyorsundur...
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar