hocam 125 t nin nesini 2. el alcan zaten sıfır 1,650 ytl?
ucuz etin yahnisinin yahnisi

şunu anlayamıyorum 4 milyara bir motor alırsanız 3 milyara satacaksınız size 1 milyara mal olacak kullandığınız günler.1.650 ye bu aletlerden alırsanız benzin döküp yaksanız bile 1,650 zarar edersiniz. ben böyle düşününce ilk motor olarak düşük cc li ucuz bir scooter almak isteyen arkadaşların hala düşünmesini anlayamıyorum.kullanın sorunlar çıksın düzeltmeyi öğrenin sanayiden aynaydı stickerdı sayaçtı fardı takın eğlenin,düşürün yere kaldırın tekrar binin.sonrada koyun yazlığa dursun.
125 t tipik bir çin malı.güzel görünüyor dikkat çekici ucuz.ama farı düşer tıkırtı pıtırtı gelir marş basmaz bilmemne olur.ben bunları takmam eğlenceme bakarım diyorsanız benim beklediğimden iyi bile gidiyor.
haa siz 5-10 milyarlık motorlarla karşılaştırıyorsanız ozaman almayın tabi verin 5-10 milyar iyisini alın.ama bu aletler nerdeyse bisiklet fiyatına satılıyor.
zühtüpaşa evet tabi mondial mondial herkes alacak merak etme hepsini satacaksınız motorların yaz bitene kadar sıkma canını

)
allaam yaa mondial dedi başka bişey demedi adam aylardır.
sen hiç başka bi motora bindinmi? hayatının ilk motor deneyimi mi oldu? ilkler bööle iz birakır o açıdan soruyorum...