02.10.2007 salı sabahı ankara yoluyla izmir seyahati

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşalar 3 haftadır istanbuldayım bildiğiniz gibi tabi bayağı sıklıdım aynı yerde ,ve şimdi yolzamanı salı sabahı,gebze,iizmit.adapazarı,düzce,bolu,kızılcahamam,ankara burda kaçgün kalırım belli değil 3günü geçmez ama ordan eskişehir kütahya yoluyla izmire devam etçem.resimleri çektikçe siteye atarım canlı canlı.dualarınızı eksik etmeyin bana hayırlı yolculuk.

szr

Allah kazasız belasız sürüşler versin abi , hayırlı yolculuklar diliyorum:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah yolunu acık etsin abi bir sıkıntın olursa bu kardeşin burda arayabilirsin herzaman beklerim

ümmet abicim hayırlı yolculuklar. kazasız belasız gelirsin inşallah. geldiğinde de mutlaka görüşürüz nasıl olsa. sevgilerle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abi allah yolunu açık etsin ;) bol selam götür gittiğin yerlere bizden

hayırlı yolculuklar ümmet abi, allah yolunu açık etsin , kazasız belasız gidip gelesin inşallah...

arkadaşalar 3 haftadır istanbuldayım bildiğiniz gibi tabi bayağı sıklıdım aynı yerde ,ve şimdi yolzamanı salı sabahı,gebze,iizmit.adapazarı,düzce,bolu,kızılcahamam,ankara burda kaçgün kalırım belli değil 3günü geçmez ama ordan eskişehir kütahya yoluyla izmire devam etçem.resimleri çektikçe siteye atarım canlı canlı.dualarınızı eksik etmeyin bana hayırlı yolculuk.

ümmet abi geldin gidiyon hic görüşemedik bile...neyse artık dualarım seninde yolun acık olsun...hayırlı yolculuklar dilerim...
bu arada artvin- borckaya kadar gitmişsin başka bir sitede gördümm resimlerini ne zaman gittin kaşla göz arasında...bende gitmek istiyorum.bu yaz gidermiyiz topik acsak.hıı nasıl olur acaba?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ümmet abi geldin gidiyon hic görüşemedik bile...neyse artık dualarım seninde yolun acık olsun...hayırlı yolculuklar dilerim...
bu arada artvin- borckaya kadar gitmişsin başka bir sitede gördümm resimlerini ne zaman gittin kaşla göz arasında...bende gitmek istiyorum.bu yaz gidermiyiz topik acsak.hıı nasıl olur acaba?

gideriz ama öle arabayla falan olmaz sende motorla gelirsen.aksi halde yıkamacı olrak artçı gelirsin.:queen::queen::queen:
şaka tabiki neyle gelirsen gideriz yeterki iste gelende olur sanırım.

ümmet abicim hayırlı yolculuklar. kazasız belasız gelirsin inşallah. geldiğinde de mutlaka görüşürüz nasıl olsa. sevgilerle

sağol murat görüşürüz tabiki kıymalı yumurtalı.veya kuşbaşılı pide ile iftar yapçaz zaten bornovada.

hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için ,resimleri yolda eklerim artık yarın.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ummet abicim, Cenab-i Allah yolunu acik etsin. En kisa zaman da gorusmek dilegiyle... Kalbimiz hep seninle...

ümmet abiiiiimm gidiosun vakti geldi yine dimi:mrgreen:
sana hayırlı yolculuklar bol bol foto çek bize bizde bakalım onlara bari....
bekliyoruz seni çabuk gel:)

Ümmet ağbimmmm hayırlı ve uğurlu yolculuklar. Tekerine taş değmesin canım ağbim. Dularımız her zaman seninle. Yolun açık olsun. İzmire geldiğine göre biraz daha aşşağılara in Muğlayada bir uğra ağbim . Selametle....:rendeer:

Ümmet abimm yolun acık olsun Gönlümüz Seninleee ALLAHA Emanetsin grsrz..
Fotoları Bekliyoruzz....

vallahi abi büydüğümde bende ümmet abi olmak istiyorum :)

hayırlı yolculuklar tekerine taş değmesin salam git salam gel abi :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar