herkese selmalar

herkese selmalar. izmir bornovadan aranıza yeni katıldım. henüz motorum yok ancak yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. aklımda birkaç model var henüz karar veremedim. 125 zn - agility 125 .. birde presto texas 150 düşünüyordum ancak vazgeçtim....:rendeer:

herkese selmalar. izmir bornovadan aranıza yeni katıldım. henüz motorum yok ancak yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. aklımda birkaç model var henüz karar veremedim. 125 zn - agility 125 .. birde presto texas 150 düşünüyordum ancak vazgeçtim....:rendeer:

yani şu başlığı yazarken biraz daha dikkat etseniz. 2 defa aynı şeyi yapmışsınız. selam selma olmuş.:=))

başlığa bak''herkese selmalar'puhuhoha:queen::cherry:yanlış anlaşılabilir bu başlık.
aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Son düzenleme:
kusurabakmayın arkadaşlar...

herkese selammmmm....

kardeşimiz sanırım genç ve aşık bir arkadaş! Ayrıca hislerim beni yanıltmıyorsa yengenin yada yenge adayının adının da selma olma ihtimalinin yüksek olduğunu sanıyorum! :) Bu arada hoşgeldin!

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hosgeldiniz! Sitede guzel vakit gecireceginizden emin olunuz. Eveeeet, hemen arkaniza yaslanin simdi ve sonraaa... gerisi geliyor zaten! :)

:rendeer:SELAM hoşgeldin aramıza :))
Hızlı bir giriş olmuş bak daha girer girmez neşe verdin insanlara sen bize neşe verdin ALLAH ta seni selmaya kavuştursun ne diyeyim:cat:

hoşgeldiniz... en kısa sürede istediğin motosiklete kavuşman dileği ile...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar