[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

Merhaba arkadaşlar,
Bu cuma Teras Cafedeyiz...

Kimler gelmiş kimler toplantısı yapacağız. Epey zamandır teras kafeye gitmiyorduk.

herkesin fikirlerini paylaşacağı, sohbetin tavan yapacağı bu toplantıda görüşmek üzere...

Ramazan Davullarını forrap çalacak, Bass ta Duyulmaz ahmet, vokalde Davut ve Cengüz. Beraber ve solo yurttan türküler söyleyeceğiz:queen::queen: Ve dansçı kızlar uglychild dan.

Motosikletlerimizi Mekanın önüne park edeceğiz. Park sıkıntımız yoktur.:cat:

Yer : Bornova - Teras Cafe
Saat: 20:00
Gün : 21.09.2007 Cuma

Mekanın kısa tarifi. Konak yönünden bornova ya gelirken Ege üniversitesi hastanesini geçin, metro istasyonunu geçin ve metro yolunun sonundan 90° lik bir sol dönüşle teras kafe sokağına çıkabilirsiniz. Bulamayanlar metro civarından arasınlar bizi kendilerini aldırırız.

Evet parmakları görelim bakalım.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Terasta bayadır toplantı yapmıyorduk...
Hadi bakalım eller havaya :)
Haftaya da iftar olayını yaparız artık:)

Murat abimmm vokalldeee yerimizii kapmışızz şimdii benn nasıll gelemiyorumm diyeyimm neysee ekibii toıplar terasss kafeyee doğruu gaz açarızzz selamlarr saygılarrr.... valla bu seferr nöbetçide değilimmm...(amaa pazar gelemedimm çokk üzülmüştümmm.....:(.....)

o uzun zaman oldu murat'ım teras a gitmeyeli...anılar canlandı bi anda gözümün önüne geldi hepsi,ne onurlu bi mücadeledi be kardeşim...

kışıda terasıda sizide özlemişim ...
benim içinde takılın fırsatım olursa belli olmaz bana çıkar gelirim :mrgreen:

kısmetse bende ordayım..uzun zaman oldu terasa gitmeyi..İYİ KÖTÜ :pr:eski anılarım geldi gözümün önüne....

dawut abi bunu kacirmayalim sonra aklimiz yollarda fikrimiz motorda kaliyooooooooo.......(simdi ne yapiyolar acaba.....)

bu teras kafe nerede hani eskiden büyük savaşların geçtiği ve bir tarihin yazıldığı yermi inkilap tarihinde yer almış şu meşhur yermi en son hatırladığım SAYGININ VE SEVGİNİN ESİRGENMEDİĞİ yer gibi hatırlıyorum geleceğiz artık bakalım eskiden orası ARENA gibiydi şimdi AGORA gibi olmuşmu

bu teras kafe nerede hani eskiden büyük savaşların geçtiği ve bir tarihin yazıldığı yermi inkilap tarihinde yer almış şu meşhur yermi en son hatırladığım SAYGININ VE SEVGİNİN ESİRGENMEDİĞİ yer gibi hatırlıyorum geleceğiz artık bakalım eskiden orası ARENA gibiydi şimdi AGORA gibi olmuşmu

ben baktım olmuş olmuş :queen::queen::queen::queen::queen: belki bende gelebilirim :bounce::wiinkk:

heyttt beee
benimde anılarımm depreşti
2006 ekimiydi yanlış hatrlmyrsam izmir mt ile tanıştığımda
mekan teras kafeeydi mecitle gelmiştik hatta
kasımda grupla ilk gezi ayvalığa
yaa ne curcunalı günlerdi
yeri geldii güldük o mekanda yeri geldii gerildikk
wayyy be zaman ne çabukk geçiyorr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teras kafe hadi bakalım inşallah ordayım aksilik çıkmassa görüşürüz,tanışırız.

NAsipse bende aranızdayım benide ekleyebilirsiniz listeye..

kumita45 ve izmirlee35 siz erken mi gidersiniz. benim eve gelip çıkmam 19:15 gibi olur ama şimdi aklıma geldi iftar işini ne yapacağım.:silent: geçen seferki gibi yollarda kalmak istemiyorum :pr: bu sefer olmazsa ben iftarımı yapar öyle gelirim. artık orada görüşmek dileğiyle.. :wiinkk:

wallece cım

valla dün gecede dediğim gibi bu toplantılar çok uzak memleketlerde yapılıo şimdi kalk antalyadan izmire gel çok zor ama aklım kalıo işte

ramazan çıksın bi toplantıda antalya da ayarlayın burada da motorları yan yana dizebileceğiniz çok hoş yerler var :))))))

böceğimle bi el atıverin şu organizasyona
hem ben tespit ettim 6 saatte girer senin motor antalyaya ..böceğimde halat atar sana

hem burda kahvenin yanı sıra kağıt ve tarot da bakarım
hehehheheheh
kocaman öptüm seni de böceğimide
tanıdıklarada selam
sesleniorum size burdan ama sesim YANKIlanıomu bilmem artık

Toplantı saati biraz daha erken olabilirse (bi saatçik :rendeer:) bizimde katılımımız daha sağllıklı olabilir ama büyük ihtimal göksu ile bende gelebiliriz.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hürriyet'in (son 2-3 seneden beri Doğan Holding'e gıcık olduğumdan almıyorum) köşe yazarı Bekir Çoşkun tadında yazıyorsun. Çok güzel anlatmışsın. Orada kaç tane meydan savaşı, kaç tane savaş planı ve kaç tane barış anlaşması yapıldı çok az kişi toplamını bilir.

Ben gelmeye çalışacağım, ancak aksilik olmaz da gelebilirsem her gelişimde yaptığım gibi C2H5OH'imi 12 yıllık olarak arka cep boyutunda getireceğim.

arkadaşlar lodos'unda dediği gibi belli olmaz süpriz belki gelebiliriz ama nasip görüşmek üzere:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar