Piaggio yakıt

arkadaşlar selam bi mtor buldum Piaggio Hexagon LXT 180 yakıt konusunda endişeliyim km de nekadar yakar net olarak bilen varmı

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]

ölçmeden kimse net konuşamaz diye tahmin ediyorum 2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı peki ?

ha unutmuşum motor 2 zamanlı satan arkadaş net bi şey söylemedi (motor bi süredir yastıyormuş)fakat gilera runner la aynı dedi

normal 4 zamanlılara göre çok yakıyorlar ama performansları tatmin edici çok zevkle biniceksin bu kesin ama yakıt konusuna katlanırsın artık

130 u geçermi sence kmdeki tüketim alet 21 hp bencede fena değil hatta iyi bile sayılır

benim hussar 4 zamanlı 125cc 90 bin yakıyor sen hesapla yani bende geçer 130-150 arası yakar
ayrıca 'fena değil' demen bile yanlış zevkle bineceğin performansı dorukta olan bir alet şimdiden hayırlı olsun :cat:

saol dostum umarım anlaşırızda önümüzdeki haftaya motosikletimle girerim saol desteğin için

önemli değil amaç bilgi paylaşımı nede olsa forumlarda ama bence pişmazn olmazsın kalitenin farkı başka inşallah alırsın haftaya :cat:

aynısı bende var 100 ü geçmezsen yakıtı koklar ama geçersen yakıyor bastıkcada gider gidişi harika 140 basıyorum ben 97 model

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar