erkek kuralları:

Erkeklerin Ana Yasası...

--------------------------------------------------------------------------------

Kural 1:
Altı ya da sekiz ay önce ağzımızdan çıkan herhangi bir söz aleyhimize kullanılamaz. Sarfedilen her kelime bir hafta sonra geçersiz kabul edilmelidir...

Kural 2:
Eğer mankenler gibi giyinmeyecekseniz, bizim de Brad Pitt gibi davranmamızı beklemeyeceksiniz.

Kural 3:
İki farklı şekilde yorumlanabilecek bir laf edersek ve sizin anladığınız şekli sizi kızdırıyorsa kastettiğimiz kesinlikle diğer anlamıdır.

Kural 4:
Dergilerdeki her testi birlikte çözmek ne sizin ne de bizim ilgi alanımıza girer.

Kural 5:
Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz?

Kural 6:
Cinin görünmesini istemiyorsanız lambayı ovalamayın.

Kural 7:
Bir şeyler yapmayı önerebilirsiniz YA DA nasıl yapmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. (İkisini aynı anda söylemeyin yeter!)

Kural 8:
Maç izlerken, söyleyeceğiniz şeyleri reklam aralarına saklayın.

Kural 9:
Aldatmayın. Çekip gitmeyi enayi yerine konmaya tercih ederiz.

Kural 10:
Kısa tişörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur.

Kural 11:
Otomobille giderken en ufak bir sarsıntıda "Sonumuz geldi!" diye bağırmayın.

10. kural çok yerinde
11. benim kuzen için geçerli araba nerdeyse kask takıcam :queen:

bir kural eksik bence olmazsa olmaz
12- herzman hesapları bız oderız bıze lagaluga yapmayın

Motosikleti
Su Motoru
13 - Crazy Girl havalarına kapılıp "ben hiçbirşeyden korkmam" triplerine girmeyeceksin. Eğer gireceksen makasa girdiğimde, 100 km. sürati geçtiğimde sesli dualar okuyup, lagaluga yapmayacaksın . :p

Bu da benden :) ...

Baska erkeklerin yanında normal davranacaksın ( kız arkadasım tam delidir!!! hemde cok ciddiyim 3 kızı kıskanclık yuzunden dovdu.kızların herhangı bır sucu yoktu.bende 2 kisi dovdum 2 mizde biseye benzesek bari :queen:

Motosikleti
Su Motoru
kabir, kız arkadaşın okumaz inşallah bu forumu :cherry: . O zaman bir dayakta kızdan yersin valla :p. Ayrıca her kadın güzeldir yeterki o güzelliği kendinde keşvetsin ama erkekler için aynı şeyi söylemek oldukca zor :flower: ...

dostum haklı olabılırsın ama guzel erkeklerde var herkes benim gibi degil

Tam buna uygun bir fıkra var
Maço bir hemcinsimiz yeni evlendiği eşine kuralları bildiriyor
- Bak peşinen söylüyorum iş çıkışında arkadaşlarla biraz dolaşıp iş stresini atmadan eve gelmem bu birrrrrr
- Maç olduğu gunlerde kahveden gelmem bu ikiiiiiii
- Hafta sonları arkadaşlarla iki tek atmaga dışarı çıkarım buda üççççç bunlardan asla feragat etmem bilesin
Kadın cevap verir
- Benim açımdan hiçbir sakıncası yok ama bu evde sex saat tam sekizde başlar sen olsanda olmasanda bilesin..... :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar