5 dakkada beşiktaş:) 1000rr

valla kelleyi koltuğa almış gidiyor işte..:cherry: kendi canı neysede başkasının canına mal olmasa bari.. Allah korusun

istanbuldaki 1000 RR videosu:

temkinli desen temkinli değil apaçi desen apaçi değil
belli ki kendini apaçi gösterebilmek için kasmış.

arkadaş tırtsan tırlığını biliceksin manasızlığını youtube e koyup kendini madara etmiyceksin.

evet you tube da daha ne videolar var.. da bunlar gereksiz şeyler yahu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbuldaki 1000 RR videosu:

temkinli desen temkinli değil apaçi desen apaçi değil
belli ki kendini apaçi gösterebilmek için kasmış.

arkadaş tırtsan tırlığını biliceksin manasızlığını youtube e koyup kendini madara etmiyceksin.

:cat::cat::cat: arkadaşım sonuna kadar sana katılıyorum:cat::cat::cat:

O kadar da tehlikeli gitmemiş be :) Ama sonuçta olayı tehlikeli yapan trafiğin İstanbul trafiği olması. Arkadaşa daha sakin olması temennilerimi iletiyorum :)

bende altımda keeway le yapıyorum onu :p

valla kelleyi koltuğa almış gidiyor işte..:cherry: kendi canı neysede başkasının canına mal olmasa bari.. Allah korusun

katılıyorum abal sana... aynı zamanda dikkatsiz kullananlara çok kızıyorum çünkü onlar yüzünden kurunun yanında yaşda yanıyor. adımız çıkmış dokuza inmez sekize...

ben bu ıstanbul trafıgının zaten varyaaaaa taaaa içine edeyim haftaıcı aksam saat 8.30 da karsıya gecıyorum spora gıdıyorum 1. köpruden taaa nerden trafık baslıyor yanı altımda arabam olsa mumkun degıl gıtmem allahtan motorla ıste sag serıtten gıdıyoruz yoksa baska turlu olmaz artık bu trafıge bır sey bulsunlar yaaa uyuz olmamak ıcten bıle degılll!!!

ben bu ıstanbul trafıgının zaten varyaaaaa taaaa içine edeyim haftaıcı aksam saat 8.30 da karsıya gecıyorum spora gıdıyorum 1. köpruden taaa nerden trafık baslıyor yanı altımda arabam olsa mumkun degıl gıtmem allahtan motorla ıste sag serıtten gıdıyoruz yoksa baska turlu olmaz artık bu trafıge bır sey bulsunlar yaaa uyuz olmamak ıcten bıle degılll!!!
ne kadar uğraşsalarda istanbul trafiğine asla çözüm bulunamicak :( hiç boşuna ümitlenmemek lazım nüsuf gittikçe artıyor, arabalılar çoğalıyor, bilinçsiz araba kullananlar hiç eksik değil bir anda 2 şeridi birden kaplıyor yada ufacık bir kaza ile en az 1,5 saat o araba orda bekliyor... bu trafik asla yok olmaz...

vidonun berbatlığını geçtim, bu nasıl bir motor kullanmadır ki böyle hep kesicide redline'da gitmedir:silent: motora yazık etti:pr:

hiçdeee beniii etkilemediiii yaptıklarını tasnif etmiyorumm amaaaa normal kullanıyorrr öleeee bi marifetii falann yokkkk...boş...boş...boşş....hareket olsunn diee atmışş amaa benceee silsee dahaa iii olurr millett gülüyordurrr beceriksizliğineee......:cherry:

Yaa bu nee? :cyclopsan O adam Focus'un yanından nasıl geçti öyle??
Vay halimize.. :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar