PVC borudan imal kamera aparatının ilk denemesi...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Sevgili babaçi'ye yardımları için tekrar teşekkür ederim.
Buyrun arkadaşlar PVC borudan imal edilme "kendin yap, kendin çek" usulü kamera aparatının ilk deneme çekimi.
Yorumları size bırakıyorum...

[YT]yJTp_7E4D6A[/YT]

Güzel olmuş:cat:,sen şimdi bir de sarsıntıları absorbe edecek bir sistem de geliştirirsen daha da güzel olur.

gidon sağa çevrilince sağa sola çevrilince sola dönmesi çok güzel yay kullarak mı düz şeklini alıyor acaba süper olmuş...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorda maşallah 1500 lük çopur gibi....O ne ses öyle....

luxor siperlik biraz engel olmuş senin siperliğe,benimde şu toz girme olayına bir çare bulmamız lazım yoksa benim makina az kaldı mevta oluyordu:)

Aparatın resmini çekip topiğine koyarsan daha ayrıntılı cevaplar verebiliriz. Ama ilk olarak sarsıntıları kesmesi için belli yerlere lastik contalar vb. şeyler koyman lazım gibi geliyor aklıma. Bende birşeyleri kendisi yapanlardan sayılırım. En son tek çanağa bir kaç lnb. takmak için bir aparat yapmıştım ama bina engeline takıldım. Yayını iyi alamıyorum .

[/URL

luxor siperlik biraz engel olmuş senin siperliğe,benimde şu toz girme olayına bir çare bulmamız lazım yoksa benim makina az kaldı mevta oluyordu:)

aynı makinaları kullanıyoruz samsung s 500 ve iki kere objektifini degiştirdim tabi garantiden, yolda giderken boynuma astıgım makinam hep toz alıyor ve objektifin arasına toz gidiyor bu da objektifin açılıp kapanmasına engel oluyor,ve açılmıyor,daha yeni degiştiridm objektifini,garanti bitince ne yapacagım bakalım.

mikadan bi 10a 10 bi kutu yaptırabilirsem bende deneyecegim.şu aparat işini,yolda lazım oluyor ara sıra.

Sevgili babaçi'ye yardımları için tekrar teşekkür ederim.
Buyrun arkadaşlar PVC borudan imal edilme "kendin yap, kendin çek" usulü kamera aparatının ilk deneme çekimi.
Yorumları size bırakıyorum...
ellerine saglık güzel olmuş,fotograf makinası ne marka ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu aparatı babaçi yapmıştı.kendisinde 2 tane olduğu için birini bana vermişti...

gidon sağa çevrilince sağa sola çevrilince sola dönmesi çok güzel yay kullarak mı düz şeklini alıyor acaba süper olmuş...

yoo, aparat direkt gidona bağlandığı için normalde dönüyor zaten

sana yardımların için tekrar teşekkürler babaçi
siperlik aslında iyi de toz için kamera açısını aşağı alamıyorum aslında.nedeni ise cbf'in kontak anahtarı tam aparatıon ortasına denk geliyor, daha ileri yani önü aşağı doğru alamıyorsun, takılıyor

aynı makinaları kullanıyoruz samsung s 500 ve iki kere objektifini degiştirdim tabi garantiden, yolda giderken boynuma astıgım makinam hep toz alıyor ve objektifin arasına toz gidiyor bu da objektifin açılıp kapanmasına engel oluyor,ve açılmıyor,daha yeni degiştiridm objektifini,garanti bitince ne yapacagım bakalım.

mikadan bi 10a 10 bi kutu yaptırabilirsem bende deneyecegim.şu aparat işini,yolda lazım oluyor ara sıra.

ellerine saglık güzel olmuş,fotograf makinası ne marka ?

sağolasın cihan,
makinanın markası orite vc8010...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hattat bahattin sokak burası, yani korlas ın arka sokağı.
halı saha ve fb lisesinden tanıdım :)

Süper Moderatör (BBRR)
ben zamanında olcaya dedim çok vibrasyon olur diye, dediğim gibide olmuş en iyi yöntem kamerayı kaska monte etmek.. bi koli bandı yeter.. olcii milletin başına iş açtın mucit olciiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar