ist. anadolu yakasında usta

arkadaşlar ist. anadolu yakasında adam gibi adam,halden anlayan,motosikletçi dostu iyi bir USTA varmı bildiğiniz???::sos::
herkes pahalı motosiklete binemiyor dolayısı ilede tamir bakımada fazla bütçe ayıramıyor.arabaların bi ton parçası değişiyor bakıyosunuz 50 -60 ytl ye halloluyor motosiklette kıçıkırık iki parçaya bir sürü para istiyorlar..(hadi parçayı halletik işçilik .....hadi işçiliği hallettik adam bisiklet bile tamir edemiyecek seviyede motosikleti karıştırıyor...anlamişka:p)
ilgilerinizi behliyommm

anlamışka :mrgreen: ümraniye sanayii sitesi içerisinde ergün usta var motoru dinlemesi yetiyor:cat:

Benimde ziverbeyde bir ustam var.Motorcu melih dersen herkes biliyor.İlaveten motoru dinlemesine gerek yok.Resmini çekip gönderin ne olduğunu söylesin.:p

babaçi;781184' Alıntı:
anlamışka :mrgreen: ümraniye sanayii sitesi içerisinde ergün usta var motoru dinlemesi yetiyor:cat:

Benimde ziverbeyde bir ustam var.Motorcu melih dersen herkes biliyor.İlaveten motoru dinlemesine gerek yok.Resmini çekip gönderin ne olduğunu söylesin.:p

benim de tanıdığım bir motorcu var, motorla telepati kurup halini hatrını soruyo :queen:

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim de tanıdğım bir motorcu var, motorla telepati kurup halini hatrını soruyo :queen:

ya ben gözümle gördüm motoru gaz vermeden 2 dakika kadar dinledi şurasında şu var burda bu var dedi git servise garantiden değişsinler dedi

gittim değiştiler+ 15 20 senedir aynı yerde bulunan birisi benim motorum yokken 20 li yaşlarda arkadaşlar giderdi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim ustaya SMS atıyorum...Şu bozuk getir deişelim diyo......:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yazmıyom cevap mevap dalga geçiyonuz:silent:

:queen::queen::queen::queen::queen:

Küsme hemen......

Ama bikeresinde telefondan dinletmiştim sesini....Piston kırılmış demişti.... Motoru açtık ortadan ikiye yarılmıştı piston.....:cat::cat::cat:

:queen::queen::queen::queen::queen:

Küsme hemen......

Ama bikeresinde telefondan dinletmiştim sesini....Piston kırılmış demişti.... Motoru açtık ortadan ikiye yarılmıştı piston.....:cat::cat::cat:

sizde haklısınız abi artık kime güveneceğiz şaşırdık adamlar değiştirmedikleri parçaları dahi değiştirdik diye para alıyorlar.

dudullu tarafında emin isimli bir tamirci var aynı zamanda çelik servisi uzak durun

ümraniye sanayideki ergün ustayı duymuştum benzer şeyler ile ilgili anılar arkadaşlarımda mevcut bende ümraniye tarafında oturuyorum yakın diye gitti dostlar ama daha sonra karşıdan dahi arkadaşları gelmiş.ben dostlardan duyduğumu söyledim böyleyken böyle.umarım hallederde yüzümüzü kara çıkarmaz

ya siz sevgili mt dostlar işiniz gücünüz gırgır vallaa
benim bi ustam var ustam uzaktan iki okuyo üflüyo motor kendine geliyo valla hehe
hatta usb bağlantısı yaptım netten işi hallediyo

***babaçi kardeş ilgin için saol bu ergün ustaya nasıl ulaşabiliriz....açık adresi telefonu varmı

ya siz sevgili mt dostlar işiniz gücünüz gırgır vallaa
benim bi ustam var ustam uzaktan iki okuyo üflüyo motor kendine geliyo valla hehe
hatta usb bağlantısı yaptım netten işi hallediyo

***babaçi kardeş ilgin için saol bu ergün ustaya nasıl ulaşabiliriz....açık adresi telefonu varmı

özelden msj attım.2 saat için müsaitim sen gelemezsen ben gider telefonunu alırım:cat:

ydanis arkadaşla buluştuk ve tanışmış olduk:wiinkk:

gerçi ydanis ile ergün ustada hemen hemen tanış çıktılar oda gelince görüşlerini yazar ben merak eden veya ihtiyacı olanlar için adres ve telefonu yazıyorum bulamayan olursa müsaitsem seve seve eşlik ederim:cat:

show moto

ergün köse
güven sanayii sitesi.n blok no:33 ümraniye-ist

gsm:0535 479 83 05

Son düzenleme:
Arkadaşlar motor almaya gideceğim, yalnız kısa zamandır İstanbul'da olduğum için bir ustam yok. MT İstanbul'a yazdım kimseden ses soluk yok. Bu başlıktan da sonuç alamazsam 32 punto başlık açmak zorundayım.

125 / 200 / 250 cc Honda ve Yamaha'dan anlayan, adama dandik motor aldırmayacak, tanıdık ustanız var mı?

Asya / Avrupa iki tarafta olur. Tabi mümkün olduğunca merkezi olursa daha iyi,

ben ustayı arıyorum.. kaç paran var diyor.. cevaba göre arızayı söylüyor hemen..

arkadaşlar ist. anadolu yakasında adam gibi adam,halden anlayan,motosikletçi dostu iyi bir USTA varmı bildiğiniz???::sos::
herkes pahalı motosiklete binemiyor dolayısı ilede tamir bakımada fazla bütçe ayıramıyor.arabaların bi ton parçası değişiyor bakıyosunuz 50 -60 ytl ye halloluyor motosiklette kıçıkırık iki parçaya bir sürü para istiyorlar..(hadi parçayı halletik işçilik .....hadi işçiliği hallettik adam bisiklet bile tamir edemiyecek seviyede motosikleti karıştırıyor...anlamişka:p)
ilgilerinizi behliyommm

arkadasım sen anadolu yakasının neresındesın eger kavacıga yakın ısen sana bır yerı tavsıye edebılırım bıras yavas ıs yapar ama temız yapar

HRC

dostum problem ne pm den bana ulaş seni ustanın kralıyla tanıştırayım, ben bostancıdayım.

teşekkürler dostum
pm attım sana mevcut bir problem yok
bulduğum motorları alınır mı bu usta diye sormaya götürürüm
ufak tefek yapılacak şeyler varsa yaptırmak için lazım.

Show Moto

Ergün Köse
Güven sanayii sitesi.T blok no:51 ümraniye-ist

GSM:0535 479 83 05
GSM:0554 219 13 15 (YENİ TAŞINDIĞI YER)

Adam doğuştan bu işi yapıyor gibi. İşçiliğide çok temiz zaten mekana gittiğinizde anlayacaksınız. Zaten ümraniyeye geldiğinizde bulmaktada zorlanmazsınız. Sanayide motorcu Ergün usta dediğinizde kim olsa gösterir. Motorum çalışmıyor hiç bir usta yapamıyor parçası bulunamıyor dediğiniz motoru ergün ustaya götürün harbi ustası o .

Son düzenleme:
Show Moto

Ergün Köse
Güven sanayii sitesi.T blok no:51 ümraniye-ist

GSM:0535 479 83 05
GSM:0554 219 13 15 (YENİ TAŞINDIĞI YER)

Adam doğuştan bu işi yapıyor gibi. İşçiliğide çok temiz zaten mekana gittiğinizde anlayacaksınız. Zaten ümraniyeye geldiğinizde bulmaktada zorlanmazsınız. Sanayide motorcu Ergün usta dediğinizde kim olsa gösterir. Motorum çalışmıyor hiç bir usta yapamıyor parçası bulunamıyor dediğiniz motoru ergün ustaya götürün harbi ustası o .

ergün usta iyidir işinin ustasıdır tek sıkıntısı ufak motorlara pek bakmak istemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar