Kenan Sofuoğlu motosiklet tutkunlarını uyardı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
3919150.jpg
Sofuoğlu motosiklet tutkunlarını uyardı. Sezonun bitimine 3 yarış kala Dünya Supersport şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, motosiklet tutkunlarını uyararak, "2 tekerlek üzerindesiniz. Mutlaka kaskınızı takın" dedi.

Eskişehir'de akaryakıt istasyonu açılışı ile bir etkinliğe katılan şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç kızlar Kenan Sofuoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Gördüğü ilgiden memnun kalan Kenan Sofuoğlu, motosiklet sporuna ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Motosiklet tutkunlarını, kasklarını sürekli olarak yanında taşıyıp takmaları konusunda uyaran Kenan Sofuoğlu, “Ben motosiklete binerken mutlaka kask takarım. Bu yüzden de kaskımı hep yanımda taşırım. Motosiklet kullananlara sesleniyorum. 2 tekerlek üzerindesiniz. Mutlaka kaskınızı takın. Türkiye'de araç sürücüleri motosikletlileri pek dikkate almıyor” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

shoei benim içinde özel kask yapsa otobüste bile takarım:p

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
sağolsun uyarmış. zaten bu otokontrolümüzü kurmuştuk ama tekrarlamakta fayda var. önce güvenlik, sonra zevk..

biz donanımı kuşanalım. budur gerek olan dostlar. Ne demişler: Sen Eşşeği sağlam kazığa bağla, bırak sel alsın götürsün. :)
selamlar herkese

sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm..:farao:..nasıl hep kask takıyorsa artık..:silent:..bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...

selam arkadaşlar.geçen cuma kaza yaptım.kaskım olsaydı gözümde bişey olmayacaktı.yüzüm çizildi.4 günde yarayı yok ettim ama bundan sonra kasksız binmeyecem.kask takın unutmayın sizi sevenler var kendinizi düşünmüyorsanız onlara değer verin.

sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm..:farao:..nasıl hep kask takıyorsa artık..:silent:..bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...

abicim adam poz veriyor, tabi ki kasksız olacak... kask takınca ben de kenan sofuoğlu niyetine poz veririm, kim ne bilcek, sen foto çektirirken kask mı takıyorsun yani... saçmalamayın...

+10 :farao::farao::farao::farao::farao: çok ayıp kenan...

abicim adam poz veriyor, tabi ki kasksız olacak... kask takınca ben de kenan sofuoğlu niyetine poz veririm, kim ne bilcek, sen foto çektirirken kask mı takıyorsun yani... saçmalamayın...

çok güzel cevap vermişsiniz teşekkürler ayrıca gazetecilerin isteği üzerine trafiğe kapalı alanda çekilmiş POZLARDI!sanırım resime bakarken altında yazan yazıyı okumadı arkadaş..

+10 :farao::farao::farao::farao::farao: çok ayıp kenan...

nekadar çabuk eleştiri yapabiliyosunuz tebrik etmeniz gerekirken hem konuyla ilgili açıklamaları okumanızı tavsiye ederim.siz de resim çekilirken kask takmayı unutmuşsunuz sanırım..

Son düzenleme:
Hatta kask bile yetmez..
Dizinizi sabit bir nesneye vursanız yıllarca topallarsınız.
Bir taşın üzerine düşseniz belinizi kırabilirsiniz,
Can havliyle ellerinizi ileri uzatınca etinizi kemiğe kadar aşındırabilirsiniz..

Ne olur her çeşit koruyucu takalım: Dizlik, bel koruma, korumalı eldiven dahil..
-turgut

Teşekkürler Kenan uyarın için.:cat:
Başkanla görüşmüşken keşke onuda uyarsaydın şu kdv leri biraz indirsinler millet kaliteli kask alabilsin:pr:

aynen ya aslında tuvalet tede ayağı kayıp kafasını taşa vurabilir bencede WC de kask takılmalı

aynen ya aslında tuvalet tede ayağı kayıp kafasını taşa vurabilir bencede WC de kask takılmalı

evet haklısın, Allah korusun, başına bişi gelirse ne yaparız. ne ralli de varız, ne formulada, ne de başka bi yerde, adamın biri çıkmış, Dünya motosiklet şampiyonu olmuş. Değerini bilmek gerek:cat:

ben seviyorum bu adamı ya..çok bilen mi bilir yoksa çok binen mi..hadi buyrun bakalım...:wiinkk::cat:

Ya ne biçim konuşup eleştiri yapıyorsunuz...AAAAA bravo valla Kenan bunu söylüyor sonra da hadi eyvallah deyip kasksız motosiklete biniyor.Çok kötü örnek hatta ben yarışlarda bile kaskla kendisini görmedim.Sıkıyormuş kendini o nedenle yarışda bile gerek yok demiş.:pr::silent::pr:

u Baydur un dediği gibi adam poz veriyor,sizin gibi düz mantık çalışan adamların da böyle bi eleştiride bulunması aslında normal...

Bi ara Tuğba Unsal'a da aynısını yaptılar.Ceza kesilsin mi?hee kes cezasını duran parketmiş motorda neden kaskı yok.Roportajda neden kaskı çıkardıysa.Bilse böyle saçma muhabbetleri açanlar olduğunu,kaçar giderdi motoru ve kaskı ile...

Kenan ın geçmişine bakarsan nasıl bilinçli bir adam olduğunu görürsün.O da olmadı ailesine bak.

Eğer tek bir fotoğraf karesine bakarak kötü örnek oluyor diyorsan,o iki tekeri bırak kullanma.Eldiven mont dizlik kullanıyormusun sen bu sıcakda.Terletir adamı,hem boşu boşuna masraf demi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar