Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikinci el cbr 125 r satmak isteyenler ancak vadeli düşünürmüsünüz veya elimde bir 50cc lik motor var takasa girermisiniz üstünü bir şekilde ayarlıcama artık çok istiyorum yaa hadi satmak isteyenler yazsın bana :cherry:
ahhhhh kardeşim ahhhhhhhhh şurda bikaç aylık seyisliğim var çocukluktan beri hasta olurdum motorlara ama kullanma zevkine erememiştim. bir aydır ybr 125 minsk scooter ne bulursam kullanıyorum ve inmak gelmiyo içimden takas düşünen veya vadeli satmak isteeyn birini bulsam hemen alıcam...
Selam bende arıyorum ama az kullanılmış bişey bakıyorum.peşin ödeyeceğim ama renk olarak repsol istiyorum arkadaşlar.elinde olanlar lütfen arasın 0537 518 50 44 :cat:
ank.oturan ve ısteyenler bulbulderesi caddesindeki motoart ta bır tane 2. el var 3000 km 3900 filan heralde fiyatı ama cok temiz gecen incelemiştim vade yapmıyorlar bılgınıze
Ya arkadaslar ben bitane buldum galiba arkadasla pazarlığa oturduk ama motorun km si yuksek neredeyse 10000 e gelmiş anlıcanız. neyse bakıcaz artık fiyatta uygun. eh anlaşabilirsek alıcaz.
bende alcam ama bi honda titanı bi satayım resimdeki ondan sonra bende bi cbr 125 almayı dusunuyorum((honda titan satılıktır))fiyat2.400 motor temizdir.almak isteyen varsa.msn:[email protected]
05446727809 daha ayrıntılarını ogrenmek istiyorsanız telfon veya msn den ulabılırsınız
valla benden size bi tavsiye eğer yeni başlıyorsanız cbr 125in grenaj çok pahalı illaki bi yatış olacaktır ve grenaj bazen pasta cila ilede çıkmayabilir o yüzden grenajsız mesala ybr gibi bir başlangıç motoru alırsanız sizin faydanıza