daelim s2 250 veya o fiyata alınabilecek başka modeller

motomax'ın kampanyasında ayda 208 ytl ye daelim s2 250 var.
toplam fiyat 6,350.
fiyat az değil bu seviyede başka opsiyonlar var mı bildiğiniz?

selamlar...

bende bu motoru araştırıyorum ama bu fiyata bu kalite uygun gibi geldi. yarın bu motora bakmaya gidiyorum antalyaya. iyice bi incelemeyi düşünüyorum.

gerçekten iyi bir motor, daha düşük cc ler için yine daelimin history modelini de düşünebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daelim iyi bir Güney Kore firması, motorları da çok güzel ve fiyata göre oldukça iyi görünüyor. Türkiye'ye Motomax getiriyor ama yedek parça ve servis konusunda pek bilgim yok. Yine de S250 modelini kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını rica edeceğim. Nitekim bende ciddi olarak düşünüyorum bu motoru satın almayı....

abı bu motomax e guvenebılırmıyız satıs sonrası hızmetlerınde guvenılır 1fırma mıdır??

Daelim S2 250 Performansı ve işliği açısından fiyatının hakkını veriyor tam anlamıyla uzun yol motoru şu an motorum 1300km de çok rahat 140 görebiliyorsunuz 160 kadran var yakıtına gelince 11.5 lt full depo 200-240km arası yol yapıyor sormak istediğiniz şeyler varsa bilgi verebilirim uzun yol olarakta 2 kişi İst Luleburgaz yaptım gidiş dönüş 450 km size rahatlıkla söylüyorum mukemmel performans sergiliyor.....

Daha önce açtığım linktende bilgiler alabilirsiniz...
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6953

Bende şimdi dakota da var diyecektimki benden evvel yazmış.Bu motoru bende çok araştırdım baktımda Kızıltoprak Rutomotorda.Küçük lastikli oluşu ve rüzgarlığının kısa oluşu uzun yolda biraz konforsuz olur gibime geldi ama sonradan www.dmc.co.kr/eng den baktım tarihçelerine,iyi bir firma.Zamanında Honda ile de ortak projeleri olmuş.
Buna alternatif olarak Sym nin Rv250 si var.Yada diğer adıyla 250 GTS.Suzuki getiriyor Türkiyeye.Çok fonksiyonlu,kendinden kalkan bagaj kapağı,angel eye parkları vs.. var.ama fiyatı 6.850 YTL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili dakota Dealim'i kullanan biri olarak birkaç sorum olacak sana müsadenle.
1) 120 sabit hızla gidebiliyor musun?
2) Motorun denge durumu nasıl (çinçin'lerden ağzım yandığından soruyorum)
3) Amortisör sistemi nasıl uzun yolda konforlu mu? Uzun yol (minimum 450 km) yapılabilir mi? Nitekim reklamlarında uzun yol motorsikleti diye lanse ediliyor.
4) Piaggio, yamaha, suzuki burgman gibi bilindik markalarla karşılaştırabilir misin? Avantajları dezavantajları neler?
5) Yedek parça ve servis ile ilgili durum nedir?

Sevgiler saygılar

Thai' Alıntı:
Sevgili dakota Dealim'i kullanan biri olarak birkaç sorum olacak sana müsadenle.
1) 120 sabit hızla gidebiliyor musun?
2) Motorun denge durumu nasıl (çinçin'lerden ağzım yandığından soruyorum)
3) Amortisör sistemi nasıl uzun yolda konforlu mu? Uzun yol (minimum 450 km) yapılabilir mi? Nitekim reklamlarında uzun yol motorsikleti diye lanse ediliyor.
4) Piaggio, yamaha, suzuki burgman gibi bilindik markalarla karşılaştırabilir misin? Avantajları dezavantajları neler?
5) Yedek parça ve servis ile ilgili durum nedir?

Sevgiler saygılar

Cevap vermeye çalışayım...
120km değil şu an uzun yolda rahat 130-140 arası gidebiliyorum sollama esnasında 140 üzerinede çok rahat çıkıyor 160 kadran var fazlada zorlamak istemiyorum....

Bu motorun çin malı motorlarla uzaktan yakından ilgisi yok o yuzden bu soruyu es geçtim :cherry:
Denge olayına gelince motor 130 dan sonra ufak vibrasyon başlıyor ama normaldir o kadar denge dönüşlerde yatış gerçekten çok iyi....

Uzun yola gelince dostum 450 bırak ist-bodrum düşünüyorum bu yaz :cherry:

Söylediğin markalar tabiki dünyaca kendini kanıtlamış markalar fiyatlarıda ona göre ben cebimdeki hesaba uyan en kaliteli scooteri aldığımı düşünüyorum(6.350) ee tabiki gönlüm Gilera nexus500 Burgman 650 dende geçerdi tabiiki...

Servis Aprillanın tum servisleri bakıyor yedek parça olayıda yine aynı aprilla...

Şimdi diyeceksinki kardeşim hiç mi kötü yanı yok yaw süsledin motoru :cherry: açıık söylüyeyim 1300km de motorum şu ana kadar frenlerden ses gelmesi dışında hiç bir problem görmedim performansı ve hızlanması mukemmel....

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, sanırım bayramdan sonra alacağım, 0 faizle kredi bile veriyorlarmış.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende sym gts 250 var.çok mükemmel ben şahsen alınabilecek en iyi 250cc lik motorlardan biridir die düşünüyorum.birde şunu söliim grand dınk ve daelim s2 ile yarıştım ve geçtim(sölemesi ayıptır)tavsiye edrim.hem diğerlerine göre daha gösterişli,performanslı ve sağlam olduğuna eminim.benden sö :cat: emesi

benim sorum da aynı markanın history modeli ile ilgili (avatarımdan da belli olduğu gibi): bu motor hakkında bilgisi olan var mı? bu sitede arattım tüm forumları ama bu motorla ilgili bir yazı veya yorum bulamadım, bilgisi olan varsa veya daha iyisi bu motora sahip olan varsa beni bu konuda aydınlatabilir mi?
şimdiden teşekkürler

sevgi ve saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
motomax bence iyi bir firma, müşlterilerini yarı yolda bırakmaz. bende keeway arn var ve motomax bayiinden almanın rahatlığını hissediyorum. gerçi motorum maşallah hiç tık demiyor :cat:

daelim s2 aldım ve çok çok memnunum...henüz rodajda olduğu için en fazla 100 yaptım fazla yormamaya çalışıyorum..düzgün bir alet olduğunu hissettiriyor..ilk bakımdan sonraki hali nasıl olacak merak ediyorum,hızlanması,ivmelenmesi,yatışı,dengesi insana güven veriyor....:cat:

selam

arkadaşlar bence 1 kaç sene bekleyın nexus 500 alın veya atlantic 500 sprint alın daelımden daha guzel ve sportıf gorunusu var.suanda anladıgım turkıyede uretılmedıgı fıyatlar euro veya dolar bazında servıs konusunda problem yok ama fıyatlar cok şişirilmiş.racing modelı ıstıyorsanızda yaklasık 14 mılyar kadarda paranız varsa gıllera nexus 500 den sasmayın

Buarada 2 . el satan olursa nexus bana özel msg atabılır.ankaradan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar