Thai' Alıntı:
Sevgili dakota Dealim'i kullanan biri olarak birkaç sorum olacak sana müsadenle.
1) 120 sabit hızla gidebiliyor musun?
2) Motorun denge durumu nasıl (çinçin'lerden ağzım yandığından soruyorum)
3) Amortisör sistemi nasıl uzun yolda konforlu mu? Uzun yol (minimum 450 km) yapılabilir mi? Nitekim reklamlarında uzun yol motorsikleti diye lanse ediliyor.
4) Piaggio, yamaha, suzuki burgman gibi bilindik markalarla karşılaştırabilir misin? Avantajları dezavantajları neler?
5) Yedek parça ve servis ile ilgili durum nedir?
Sevgiler saygılar
Cevap vermeye çalışayım...
120km değil şu an uzun yolda rahat 130-140 arası gidebiliyorum sollama esnasında 140 üzerinede çok rahat çıkıyor 160 kadran var fazlada zorlamak istemiyorum....
Bu motorun çin malı motorlarla uzaktan yakından ilgisi yok o yuzden bu soruyu es geçtim :cherry:
Denge olayına gelince motor 130 dan sonra ufak vibrasyon başlıyor ama normaldir o kadar denge dönüşlerde yatış gerçekten çok iyi....
Uzun yola gelince dostum 450 bırak ist-bodrum düşünüyorum bu yaz :cherry:
Söylediğin markalar tabiki dünyaca kendini kanıtlamış markalar fiyatlarıda ona göre ben cebimdeki hesaba uyan en kaliteli scooteri aldığımı düşünüyorum(6.350) ee tabiki gönlüm Gilera nexus500 Burgman 650 dende geçerdi tabiiki...
Servis Aprillanın tum servisleri bakıyor yedek parça olayıda yine aynı aprilla...
Şimdi diyeceksinki kardeşim hiç mi kötü yanı yok yaw süsledin motoru :cherry: açıık söylüyeyim 1300km de motorum şu ana kadar frenlerden ses gelmesi dışında hiç bir problem görmedim performansı ve hızlanması mukemmel....