Ankara da Aksesuar ve Giyim Magazaları

Ankara ekibi carsamba gunu ankaraya geliyorum. bellik we eldiven alabilecegim motorcular nerede war biliyor musunuz? bende ankaralıyım fakat 5 yıldır hatay'da oldugum we motoru yeni aldıgım için yerlerini bilmiyorum. nerede bulabilecegimi soylerseniz sewinirim. bu arada pazar gunu bi organizasyon yaparsanız bende dayımın gs 650 sini alabilirsem bulusuruz.

İmkanın varsa İstanbuldan al.Paran sınırlı ise YIBA çarşısına bir bak.Diğer mağazalardan birkaçına gitmiştim,adam yerine koyan olmamıştı.

Arkadaşlar kral taner lakaplı bir motorcu var aski kavşağında fiyatları uygun isteyen olursa cep nosu var

Ohyeah Ankaraya geldin mi bilmem ama Esat cad.Üzerinde Motoart var.En iyi malzemeyi oradan bulursun.Taksit imkanları var çünkü.Bugün işe motorla gelmedim ama Cuma akşamı Ankarada olursan tanışabiliriz seninle.Benim için de iyi olur.Aramak istersen 0535 694 32 82 Ali

@marcos,
arkadaş ta 8. ayda yazmış, n'aptın sen? :)
hatay'a dönmüştür çoktan. yok ankara'ya taşındıysa ne güzel :)
bu arada, verdiğin bilgiler boşa gitmedi. benim çok işime yarayacak. sağol bilgi için. bir de neresinde esat'ın bu motoart? hergün dolmuşla oradan geçiyorum, hiç gözüme çarpmadı.

iyide zaten nufer başlatmış marcos değil o da ilk mesajını atmış başka atmamış hemde taaa ne zaman üye olmuş her gün değişik bi olayla karşılaşıyoruz bakalım daha neler görcez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar