Moderatör
- Konu Yazar
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 124 cm³
Silindir Çapı ve Strok : 56,5 x 49,5
Sıkıstırma Oranı : 9,0:1
Maksimum Tork : 9 NM / 8000
Soğutma : Hava Soğutma
Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren : Kampana
Arka fren : Kampana
Yağlama Tipi : Yağ Pompası
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 9 Lt.
Ön Lastik : 2,50 – 18
Arka Lastik : 2,75 – 18
Ağırlık : 100 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 1880 x 720 x 1040
Şanzıman : 5 Vites
Bir arkada$imin 125 UAG almasiyla kendisiyle biraz hasir nesir oldum. 100 Kg. agirligi ile altinizda bisiklet varmis hissi uyandiriyor. On ve arka lastikde frenlere biraz abaninca kaymaya cok merakli. Debriyaji ani biraktiginizda ve gaza biraz asildiginizda tek tekerlek yapmayada oldukca hevesli. Hatta bir kac kez aragaz verip debriyaji birakirsaniz 100 Kg'lik agirligindan dolayi önü oldukca dikilip sizi yabani at gibi ustunden atmaya calisiyor. Beni tek urkuten $ey frenleri ve lastikleri oldu. Ani frende cok tehlikeli sonuclar dogurabilir. Ama yinede fiyatina nazaran kullanisli ve is gorebilecek bir secenek..
Silindir Hacmi : 124 cm³
Silindir Çapı ve Strok : 56,5 x 49,5
Sıkıstırma Oranı : 9,0:1
Maksimum Tork : 9 NM / 8000
Soğutma : Hava Soğutma
Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren : Kampana
Arka fren : Kampana
Yağlama Tipi : Yağ Pompası
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 9 Lt.
Ön Lastik : 2,50 – 18
Arka Lastik : 2,75 – 18
Ağırlık : 100 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 1880 x 720 x 1040
Şanzıman : 5 Vites
Bir arkada$imin 125 UAG almasiyla kendisiyle biraz hasir nesir oldum. 100 Kg. agirligi ile altinizda bisiklet varmis hissi uyandiriyor. On ve arka lastikde frenlere biraz abaninca kaymaya cok merakli. Debriyaji ani biraktiginizda ve gaza biraz asildiginizda tek tekerlek yapmayada oldukca hevesli. Hatta bir kac kez aragaz verip debriyaji birakirsaniz 100 Kg'lik agirligindan dolayi önü oldukca dikilip sizi yabani at gibi ustunden atmaya calisiyor. Beni tek urkuten $ey frenleri ve lastikleri oldu. Ani frende cok tehlikeli sonuclar dogurabilir. Ama yinede fiyatina nazaran kullanisli ve is gorebilecek bir secenek..
Moderatör tarafında düzenlendi: