Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çevrenizde oluşan kazalarda en çok hangi tip motor kullanılıyordu ya da standart dikkatli bir sürücü aynı şartlar altında hangi tip motoru kullanırsa kaza riski yüksektir oylarsanız sevinirim.
evet, ben de oyumu scooter dan yana kullandım, çünkü gerçekten de en çok kazayı onlar yapıyor ama ya hafif yaralanıyorlar ya da önemsenmiyor o kazalar.
yapılan araştırmaya göre en çok yedek parça satan motor tipi scooter. en çok kazayıda scooter sürücüleri yapıyor. motosikletler kaza yapmaz sürücüleri kaza yapar.
Piyasada en cok satilan motor turu Scooter oldugundan kaza istatistiginde de basi onlar cekiyor dogal olarak , acilan anket biraz hatali bence. biraz mantikli dusunursek cevap icin ankete gerek yok .
Arkadaşlarımın dediği gibi Ciddi anlamda Kaza olarak nitelendirilebilecek (büyük hasarlı veya can kaybı oluşan kazalar ) malesef bu tarz motorlarda oluyor...
Kullanan arkadaşlarımın her zaman çok dikkatli olmasını tembih ediyorum...
Bu konu gene Anti SS ve SS çekememezliğine gider (sözüm meclisten dışarı)
Hayatlarında ss e binmemiş olanlar SS hakkında atıp tutmaya başlar birazdan.
Bekleyin görün
Scooter kullanıcılarının kazaları SS sürücülerine göre 100'lerce kat daha yüksek. Fakat SS makineler affetmediği için ölüm veya sakat kalma riski daha fazladır. Işte bu yüzdendir ki , SS kazaları scooter kazalarından daha fazla gündeme gelmekte , ve daha çok kaza riski taşıdıkları sanılmaktadır...
cakalaz hangi supersport ulen ? Cıbır ve kopyalari ne zamandan beri supersport oldular (Kizma saka yapiyorum ama arada ciddiye alabilirsin)
Bugune kadar Tv de burada ve gazetelerde, kisaca medyada cok fazla motor kazasi gordum. Hepside SS ve genelde ölümle sonuclanan kazalardi. Hic kendim sahit olmadim bir SS kazasina.. Ama scooter kazasini bire bir cok gordum. Coguda ufak tefek cizilme, burkulma, yada en buyugu bi kac kirik cikikdan ibaretti.. Aslinda en cok kazayi SS harici motor suruculeri yapiyorlar ama cok ciddi kazalar oldugu icin gundeme gelmiyor..
Kaza sadece ölmekse, o zaman SS derdim sanirim.. Ama kaza herturlu kazayi kapsiyorsa ufak hacimli motorlarin tumu diyebilirim..