Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motosiklet almak istiyorum kanuni seyhan 150c ilgimi çekiyor bu motoru bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ikinci el fiyatları ne kadardır, mesela 2004 model 1500km.deki bir kanuni seyhan 150 c ne kadara alınabilir?
falcon benimle baglantıya geç istersen abi.msn [email protected] . biraz önce baya bir yazı yazmıstım ama sorun oldu silindiler tekrar göze alamadım suan vaktim yok ok.
Benimde ilk almayı düşündüğüm motor 125kt idi ama ybr 125i görene kadar. Senin dediğinde doğru cruiser tarz bir motor istiyorsan KT, racing veya naked tarzı bir motor istiyorsan ybr125 daha mantıklı olur. Ben senin yerinde olsam paran varsa Kanuni al ama 1200 ytlde az bir fark değil. Son karar senin :sunny:
benımle temasa gecebilirsin. [email protected] bende 1 seneden beri var bir tane. eger alırsan sorun yasamazsın buyuk ıhtımal. ben 1.5 seneden beri kullanıyorum on dısk yag haznesı delındı kı galıba kardesımın sucu.30 ytl. bırde suan kı sorunu var konnektor calısmıyor.aku sarz etmıyor yanı 30 ytl. 1.5 senede bana actıgı masraf bu yanı. eger tıtresımıne dayanabılırsen al derım tıtresım derken 80 km ı gecınce motor cok tıtrıyor kı bu galıba tum cın mallarında var. yakıtınıda olcmedım ama bu 125 150 lıkler hep aynı yakar. yakıtı dert etme...
ben kullanıyorum aman siz bulaşmayın günde ortalama 40 km yol yapıyorum titreşim adamı aceyip etkiliyor gece yatarken bile sizde halen etkisi duruyor ayrıca yakıttada ekonomik değik 150 bir motorun hakkını vemiyor 120 daha göremedim yanlız ben değil aynı motoru alan arkadaşlardada problemler boy gösterdi. anlayacağın turk isimli çin malı bir motor .
arkadaşım seyhan 150c bana göre iyi bir motor mondial 125 kt bir akrabamda var bazen onun la geziyoruz rampada toz yutturuyorum hem bi de akrabamınki 2007 model benimki 2005 ama gayet memnunum motorumdan
Selam Benim Bir Buçuk Yıldır Kanunı Seyhan 150 C Var
Bu Sorunlarınızı Gördüm De Sisteme Kayıt Oldum
Bir Buçuk Yılda Bir Motor Hiç Mi Sorun Vermez... şu Ana Kadar Hiç Bir Sorununu Görmedim Ben 7 Yıldır Motor Kullanıyorum Ve En Zevk Aldığım Motor Buı Oldu
Arkadaşlarımın Racer200 Motocar 200 Ya Da Cbr150 Leri De Kullandım Ama 150c De Ki Sürüş Keyfini Hiç Bişe Vermedi
Arkadaşım Mondıal 125 Kt Benim Eski Motorumdu
çok Titreme Oluyo Onda çok çabuk Sorun Veriyo. Benim 2 Yıl önce Yaptığım Hatayı Yapıp Mondıal 125 Alma Pişman Olursun Aralarında 1200 Olan Fiyat Farkını Verebiliyosan Ver Seyhan 150 Al Veremiyosanda Motor Alma
arkadaslar bende motor alacagım bende pek kararsız kaldım ybr 125 ve seyhan 150 biri marka pahalı birinin tipi cok guzel herkes ybr dıyor ama bı sorun oldugunda kanunı parcasının ıkı katı fazla para verıyon kanunıyede cin malı hıç yaklasma dıyolar bız neye bınecez kardesım bana bı yardımcı olun
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş akıl veren çok olur para versinlerde git kawasaki al,nekadar ekmek okadar köfte,kesene uygunsa git seyhan 150 al
eminol kalitesi yamahadanda iyi,artı kanuninin :cat:sevis garanti parça olayı süper
Selam arkadaşlar ben iki yıldır seyhan 150c kullanıyorum. Şu ana kadar iki kez feren lambası değiştirdim. Flaşör ve ön fren müşürünü değiştirdim.Başka hiç bir sorun yaşamadım. Gayet iyi gidiyor motosikletimden memnunum. Olumsuz yorumlayan arkadaşlar var ama bence mondial dan çok çok kaliteli tavsiye edebilirim.
4 yıldır bir seyhan kullanıcısı olarak evet titreşim kaçınılmaz ve uzun yolda rahatsız edici şehir iç kullanımıiçin ideal bir motor 100 km de 3,5 lt yakıt ortalaması var her depoda ölçerim. huyum kurusun