[MT İZMİR] 20 Temmuz Toplantısı İnciraltı Gurme deyiz

Evet arkadaşlar...
Geleneksel Cuma buluşmalarımızdan bir tanesini yoğun istek üzerine daha önce gittiğimiz ve beğendiğimiz İnciraltı Gurme de yapacağız. Malum mekana gidenler çok beğendiler ve acaip bir baskı yaptılar.

Çimenlerin üzerinde,armut koltuklarda yayıla yayıla oturup,hafif deniz esintisiyle kendimizi bulacağız, çaylarımızı yudumlayacağız ve bol sohbet edip dostluklarımıza yeni bağlar düğümler atacağız...Günün stresinden uzak,deniz rüzgarı eşliğinde çimlerin üzerinde güzel sohbetlerimizi yapacağız:)

Manisa MT li dostlarımızı da her zaman ki gibi bekliyoruz...

bize özel olarak yine faysal bey çiğköfte yaptıracak ve ikram edecek. Yemekleri söylememe gerek yok zaten daha önce yiyenler biliyor. öksüz doyuran şekilde porsiyonları var

Gurme restaurant nerede ?
İnciraltı 'nda Turkuaz ın çaprazında kalıyor.Yol üzerinde zaten.Yeni bir mekan,açılalı yaklaşık iki ay olmuş.

Buluşma Yeri : İnciraltı GURME Restaurant - Cafe

Buluşma saati : 20:00

Mekandan bir kaç fotoğraf...

resim23022zu6.jpg

Meşhur adana :)

resim23035dl9.jpg

Gurme de görüşmek üzere...Hadi bakalım parmakları göreyim :cat:

Moderatör (forrap)
Evettttt,yine geleneksel iki haftalık buluşmalarımızdan birini daha gerçekleştireceğiz.Bu sefer de yine geçen toplantı da olduğu gibi Gurme deyiz.Aslında üst üste aynı yerlerde buluşma gerçekleştirme taraftarı olmasakta bu hafta için daha uygun bir mekan bulamadık.Bir dahaki toplantımız farklı bir yerde olacak bir aksilik çıkmazsa.
Gurme oldukça beğenildi gurubumuzca,yine orada iki gün sonra cuma akşamı görüşmek üzere :)

---------
Fiyatlardan bahsetmek gerekirse,bize yapılan indirimlerle birlikte fikir açısından bazı fiyatları yazayım geçen buluşmaya gelemeyenler için;

Adana porsiyon 5 ytl (normal de 7 ytl ),her yemekte bu tür indirimler söz konusu.Bunların yanında ikram olarak mezeler vs. de geliyor.

Büyük Ayran 1 ytl (Normalde 1,50 ytl)

Cola 1,5 ytl (Normalde 2 ytl )

Mekan bize ortalama %25-40 oranında indirim yapıyor.Bunların haricinde bize özel ve ücretsiz ikramı olan çiğ köftesi var :)

Abi adananın ucu yine tırtıklanmış :queen: bi mani olmazsa ordayım İNŞALLAH! :wiinkk:

Yaw içime kurt düşmüştü bu cuma etkinlik yok heralde diye diye :cherry: ...
Bende ordayım görüşmek üzere cumaya

Oleyyyy :flower:
Toplantı var mı die bakıp toplantımız olacagına cok sevindim
Bir aksilik olmazsa ordayım

ooooo süper...;)
eğer bir aksilik çıkmazsa ben de ordayım arkadaşlar..iyi kopucaz gene..:)
yarın kesin cevabı yazarım ben..
forrap söz bu sefer giderken kapı önünde bekletmiycem sizi...:p
gidicem demiştik o gece yarım saat gidememiştik amma komikti..kafada kask sohbete dalmıştık..:)

yaaaaaaaaa of yaaaaaaaaaa:pr::pr: kıskanıyorum arkadaşlar sizi..... size iyi eğlenceler

Moderatör (forrap)
Hiç olmazmı toplantı arkadaşlar :) MT İzmir den bahsediyoruz.Sadece farklı bir mekan ayarlamak istedim ancak olmadı.Eee herkes de memnun kaldığına göre yine gurme ye gidelim o zaman dedik ve topici açtık.
Herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiç olmazmı toplantı arkadaşlar :) MT İzmir den bahsediyoruz.Sadece farklı bir mekan ayarlamak istedim ancak olmadı.Eee herkes de memnun kaldığına göre yine gurme ye gidelim o zaman dedik ve topici açtık.
Herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz:)

Ankara mt nin Anatolia meselesi gibi olmuş....:p:p

Moderatör (forrap)
Biz mi diyoruz ona her hafta Cuma günü maç yap diye :p Olmaz abi,cuma iyidir :) Mübarek gündür :) Ertesi gün herkesin olmasa da bazılarının tatil günü olduğu için rahat rahat takılırlar vs. vs. cuma çok avantajlı.Ama yine de düşünürüz bu kanıda çok fikir belirten olursa kanımca :) Hem zaten amaç ne ? :)

sizlerle tanışmak için güzel bir fırsat.cuma akşamı çalışıyorum ama geç saatte olsa aranızda olmak isterim. görüşmek üzere:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar