İstanbul - Antalya Rota

İstanbul - Antalya Gezi Rotası

Arkadaşlar Ağustos ayının ortası gibi İstanbuldan - Antalyaya gideceğim.
Biraz gezi, biraz eş dost ziyareti şeklinde gerçekleşecek yolculuğumu Antalyalı olmam nedeniyle
Antalyada daha fazla vakit geçirmek için 5-6 günde bitirmeyi planlıyorum. Aşağıdaki linklerde planladığım rotanın detaylı resimleri bulunmaktadır.

Belirlediğim rota üzerinde yanlış hesaplanmış kilometre ya da tavsiye etmiyeceğiniz bir yol var mı acaba?

Diğer önemli olabilecek detaylar :
Artçım ve biraz yüküm olacak;
Akçay, Foça ve İzmirde birer gece konaklanacak;(diğer konaklama noktaları kesinleşmedi)
11.08.2007 07:00 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribotuna binilecek;

Normal Harita(505 kb.)
Detaylı Harita (2.13 mb.)

Şimdiden çok teşekkürler...

(Yolculuğun tamamına ya da belli etaplarına katılmak isteyen arkadaşlara kapım her zaman açık.)

Son düzenleme:
Mükemmel bir yolculuk olur umarım. Rota olarak önerim Fethiye'den sonra alt yoldan Kaş Finike yolundan gidip daha çok manzara görmek. Kalkan, Kaş, Finike, Kemer gibi bir çok yeri kaçırmak iyi olmaz bence:)

Konaklama olarak kesinlikle Fethiye bölgesini öneririm. Şimdiden hayırlı yolculuklar. Yolun açık olsun:cat:

Teşekkür ederim;
Antalyaya 5-6 gün içinde gitmek istediğim için Fethiyeden Antalyaya direk geçiyorum.
Ama Antalyaya vardıkdan sonra 2-3 günlüğüne Antalya - Adrasan - Karaöz - Üçağız - Kaş
gezisinide yapacağım. Gidenler varsa kaş yolunun ne kadar keyifli olduğunu bilir.
Belkide dönüşümüzü o yoldan yaparız; şu an için dönüş rotam belli değil...

fethiye antalya arasını bende sahil kenarından gidilmesini tavsiye ederim. dönüşte ısparta afyon kütahya bozüyük bursa yalova, feribotla istanbul olabilir.

daha sonra kaş kalkan ve finikeyi göercekseniz bir şey diyemem ama...fırsatınız olmayacaksa bence antalyaya giderken sahilden gitmenizi öneririm...en fazla 3 saat fark eder (yolda çok oyalanmazsanız)..ama kalkan ve finike arasındaki güzergah gerçektende tekrar tekrar görülesi güzel bir yerlerdir....

Kazasız yolculuklar...

imrendim yawwwwwwwwwwww.........:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar