- Motosikleti
- Su Motoru
- Konu Yazar
Antalyada yaklaşık 30 dk. önce bir patlama sesi duyuldu ve bende o sıra dışarı çıkacaktım ve annem aklıma geldi Işıklar bölgesindeydi ve hemen yola koyuldum. Öyle bir trafik vardı ki aklım almadı motorla bile geçemiyordum. En sonunda sinirlerim bozuldu annemi merak ettiğim için ve atladım kaldırma korna çala çala geçtim milletin arasından sonra Kale Kapısına indim, birde baktım ki polis yolu kapatmış, bende yanına gidip "ne oldu memur bey olay nedir patlayan neydi" gibisinden bir soru soracaktım ki "hadi kardeşim, hadi" diyerekten savuşturdu bizi bende "senin insanlığına tü..." dedim ve hemen ters yönden (zaten yol kapalıydı" Yat Limanına indim, oradan direk Kale İçine daldım ve Işıklar mevkine çıktım yaklaşık 5 dk. içerisinde nasıl gittiğimi bir ben bir Allah bilir. Gidene kadar içimde binbir çeşit düşünce vardı ve annemi gördükten sonra içimden derin bir "ohhh" çektim. Patlayan bir ses bombasıymış ve turist otobüslerinin yakınında patlamış ve önlem almak amacıyla yolları kapatmışlar. Eea motorsikletci durur mu :cherry: durduramazlar ...