7-8 Temmuz'da Kuşadası Turcu Kamping'e gidiyorum.Var mı gelen?

arkadaşlar bu haftasonu düşündüm de ne yapsam diye. çeşmeye mi gitsem, foçaya mı derken Turgay abimiz aradı.

-"Murat bu haftasonu açılışımız var mutlaka geliyorsun" dedi ve başladı anlatmaya.

Turgay abimiz de bizim gibi motosiklet camiasından olup kendisi motosiklet sevenlere ne gibi bir hizmet verebiliriz diye düşünürken Kuşadası Pamucak'ta koca bir kamp yeri açmaya karar verdi.
Mekanda çok güzel denize 400 mt koca bir plajı var.

Turgay abi başladı yine anlatmaya.

"Murat çadırını uyku tulumunu al gel. Gelen herkese Yemek içmek bizden. açılış günü kim gelirse sloganımız bu. Eğlenceye dayanabiliyorsan çadırını ve tulumunu al gel. kalmak için çadır dışında alternatif olarak evlerde var ama oda sayısı kısıtlı. Sabah kahvaltı vereceğim akşamda 4.5 metrelik mangalımızı yakıp ızgara partisi yapacağız ve yanında bilimum içecekler ki bunların büyük bir bölümü de benim ikramım olacak. Sonra sponsorlarımız benzin desteğinde bulundu özel parkurumuzda kross ve atv ye ücretsiz binebileceksiniz......" dedi

ben tabiki her zamanki ölümcül sorumu sordum.
-"Turgay abi çay da var mı?"
-" sana semaver yapacam be abicim" dedi

şimdi bu cumartesi bir motosiklet tutkunu abimizin bu mekanının açılışına gitmezsek olmaz. Açılış tam bir festival havasında geçecekmiş.

Müzik ve Dj de olacakmış.

Ücretsiz yeme ve içme dışında yine ücretsiz olarak atv, kros motosikletler ve atlara da binecilecekmişiz. E daha ne isteyelim. Voleybol sahası da hazırlanmış plaj voleybolu da yaparız süper olur.

Bu arada mekan tüm motosikletçilere çok özel imkanlar sunuyor aklınızda olsun.
detaylı bilgi için http://www.turcumotoclub.com/ adresine bakabilirsiniz

neyse e bu kadar güzel bir organizasyona katılmazsam olmaz dedim kendi kendime. şimdi ben bu cumartesi oraya gitmeyi düşünüyorum. Kimler benle gelmek ister.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Ben cumartesi değil ama pazar günü gelebilirim.Haber veririm sana son durumu:wiinkk:

tam motoru satıyoruz ardı ardına patlıyor organizasyonlar :pr: gelmem sürpriz olabilir ararım seni murat...:)

tam motoru satıyoruz ardı ardına patlıyor organizasyonlar :pr: gelmem sürpriz olabilir ararım seni murat...:)

tamam kardeşim haberleşiriz bi şekilde. olmadı dumanı takip et mangalı bulursun mangalı bulunca da kesin beni başında görürsün:queen::queen:

ilk gün tüm etkinlikler ücretsizmiş yemeklerde dahil diye duydum

bi bakalım,ya gelsem çadırda kalma işine sıcak bakamıyorum,tırsarım ben...Murat abi gelince cuma günü konuşalım.Kolay gelsin

Son düzenleme:
bi bakalım,ya gelsem çadırda kalma işine sıcak bakamıyorum,tırsarım ben...Murat abi gelince cuma günü konuşalım.Kolay gelsin

çadır dışında da mekanda konaklamak için tesis var. oda sayısı kısıtlı ama bi çaresine bakarız duyulmaz sen dert etme:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün akşam ordaydım çok güzel bir yer turgayıda yakından tanıyorum.bence kaçırılmaması gereken bir gezi olur

KAMP YERİNİN MUTFAĞI

AYDIN MOTOSİKLET GURUBU ÇABUK KAYNAŞTIK KENDİLERİYLE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPSİNE

AYDIN MOTOSİKLET GURUBU ÇABUK KAYNAŞTIK KENDİLERİYLE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPSİNE

VE GURUBUN MOTORLARI

ÇADIR YERLERİ ALAN ÇOK BÜYÜK SINIRLI DEĞİL YANİ

VE ATARİ FİLOSU

İŞTE TURGAY BEY VE ORTAĞI SICAK SOHBETLERİ VE İKRAMLARI İÇİN KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

KAMP YERİNİN SAHİBİ TURGAY BEY

Son düzenleme:
selam arkadaslar, selam wallace,

oncelikle bi suredir internete girip konularla yakindan ilgilenemedigim, geyik yapamadigim ve de bazi yakin arkadaslarimi ihmal ettigim icin ozur diliyorum...

wallace cok super bi organizasyona bu, eger vakit bulup kacabilirsem +1 olarak gelebilirim ama daha kesin degil, kesinlesirse cepten ararim seni...

gorusmek uzere...

Abi ben cuma akşamından kuşadasına doğru çıkıyorum gece 12den sonra::asker:: cumartesi uğrarım yanına özelden tel numaramı yolluyorum

yaaa her hafta sonu bi patlak çıkarıyorsunuz
insaf ya motoru olmayanları da düşünün biraz:pr::pr:

abi ne demek motoru sattım ben artçın olur beraber gideriz....ayıp ediosun :)

cartman , bak motoru olmayanlar var sitemize üye arkadaşlar,eğer genel bi çağrı yaparsan sana eşlik edecek birçok arkadaşımız çıkacaktır. ::winkwink::friends:::shake2::::meleeek:

ben katılamayacağım...

cartman , bak motoru olmayanlar var sitemize üye arkadaşlar,eğer genel bi çağrı yaparsan sana eşlik edecek birçok arkadaşımız çıkacaktır. ::winkwink::friends:::shake2::::meleeek:

ben katılamayacağım...

kardeşim zaten ben artçı değil driver arıyorum malum bende ehliyet yok ama nasip :) :cat::cat::queen::queen:

murat abı mekan gusele benzıor bende gelmek ıstıyorum tatar ahmet gelsın sana eslık ederız umarım:)

oncelikle bi suredir internete girip konularla yakindan ilgilenemedigim, geyik yapamadigim ve de bazi yakin arkadaslarimi ihmal ettigim icin ozur diliyorum...

wallace cok super bi organizasyona bu, eger vakit bulup kacabilirsem +1 olarak gelebilirim ama daha kesin degil, kesinlesirse cepten ararim seni...

gorusmek uzere...
evet ya çirkincocuk özlettin kendini. anlatacak çok şey biriktirmişsindir sen şimdi. umarım haftasonu görüsüşürüz.

Abi ben cuma akşamından kuşadasına doğru çıkıyorum gece 12den sonra::asker:: cumartesi uğrarım yanına özelden tel numaramı yolluyorum

kardeşim görüşelim oralarda aman diyeyim disk kilidinin anahtarını yanına almayı unutma. E sen cuma izmire gel gece yola devam edersin kuşadasına doğru olmaz mı?

Wallace bi mani çıkmassa sana eşlik etmek isterim bu h.sonu.
şeref duyarım kardeşim ne demek. valla özledim seni be volkanım

murat abı mekan gusele benzıor bende gelmek ıstıyorum tatar ahmet gelsın sana eslık ederız umarım:)
tamamdır cuma kesinleştiririz hareket saatini. toplantıya gel hedo hatta tatar ahmeti de al gel. delidir o dumruldur ama montu beyaz güzeldir.

yaaa her hafta sonu bi patlak çıkarıyorsunuz
insaf ya motoru olmayanları da düşünün biraz:pr::pr:

Sen de bi elespit alamadın.Çocukların bile elespitleri var...şuna bak:queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:

hahahaaa işte geldim.Cuma günü yapalım bi güzellik.Ceketleri de yıkamıştım gitmeden.O beyaz mont son zamanlarda biraz gri olmuştu ama şimdi eski rengine kovuştu ÇOK ŞÜKÜR...

Tabi sizlere kavuşmanın verdiği heyecan bambaşka.

Sercan da özletti kendini gelirse şampanya felan patlatmayız ama bi kola çalkalarım üstüne:p:p

Murat abi lastiklerim canavar,bugün bi dişledim de lastikleri iyi gayet.Yumuşak lastik,diş izim kaldı.Kauçuğundan bi ısırık aldım istemeden tadı da damağımda kaldı.peeehhh

Son düzenleme:
eeeee...

var mı şimdi Cuma/Cumartesi İstanbuldan yolla cıkan babayiğit?

yinemi yalnız gideceğim? :salut:

gorusmek uzere...

nerdesın len sen kacak adam ne arıyon ne soruyon ::yanliss: neyse bu seferlık affettım affettık yanı dıyelım en kısa zamanda gorusmek uzere ayarla kendını cuma gunku toplantıyada gel.:rendeer::bounce:

muratcım sıze ıyı eylenceler bız gelemıyecek gıbıyız ama bakarsın ruzgarın yonu degısır toplantıda gorusmek uzere bye

saygılar F.T.T.Ş.A. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar