[Bolu Mt] 01.07.2007 Kızık Yayla Bayramı Cross,Ofroad

1Temmuz pazar günü her sene düzenlenen Aladağ Yaylalarından biri olan Kızık yayla Bayramı Gerçekleştirildi.. Bizde 5 Arkadaş Toplandık Bayrama gittik.. Uzun Düğün Konvoyları sebebiyle Yolda zorlukllar yasasakda Üzücü bir kaza olmadan Kızık Yaylasına ulaştık.. Dere Kenarında Falan Biraz Dolaştıktan Sonra Pilav Ayran Ekmek Dagıttılar.. Karınlarımızı Doyurduk Ve Dere Kenarına Motorlarımızla İnmeye KAarar Verdik. İndik Ben Ve Necmi Arkadaşımız Dereden karsıya geçtik.Suya girdik Hopladık zıpladık motorlarımızla.. Tadını bi güzel Cıkarttık. Necmi Arkadasımızın Kanunı Chetası Sudan Nem Kaptı Islandı Ve 15 20 Dk Calısmadı. O 15 20 Dk da of road cılar geldiler bize ozenerek suya girdiler:mrgreen: Oradaki Halkında Toplanmasıyla Birlikde Biz Crosslarla Diğer Arkadaşlarda Off Road Larıyla Güzel bi Gosteri Yaptık.

Günün En Güzel Anları Yanı Offroadcılar Ve bizim Suya Girdigimiz Anların Swf (Flash) Seklinde Hazırladıgım Sesli Videoları İndirmek İçin Tıklayınız...
http://dosyam.net/?id=cb6bfa

İşte Resimler...

01.jpg

01-1.jpg

İşte Büyüyünce Abileri GiBi Hard Bi motorcu Olacak Olan Ufaklık...

01-2.jpg

01-3.jpg

01-4.jpg

Doğadan Manzaralar..

01-5.jpg

01-6.jpg

01-7.jpg

Pilav Dagıttıkları Alan...

01-8.jpg

01-9.jpg

01-10.jpg

01-11.jpg

01-12.jpg

İşte ULU NECMİ

01-13.jpg

Günün Crosscuları Necmi Ve Ben

01-14.jpg

01-15.jpg

01-16.jpg

01-17.jpg

IMGP0829Small.jpg

IMGP0830Small.jpg

IMGP0831Small.jpg

IMGP0832Small.jpg

IMGP0833Small.jpg

IMGP0834Small.jpg

IMGP0835Small.jpg

IMGP0836Small.jpg

Biz Suya İlk Girdigimizde Resim Cekilmemiş.. Off Roadcılarla Cekilmişiz..

01-18.jpg

01-19.jpg

01-20.jpg

01-21.jpg

IMGP0852Small.jpg

İşte Ben Suda Millete Gösteri Yaparken :cherry:

IMGP0853Small.jpg

MyHeArT__
Harun BULUT

Son düzenleme:
Oooooo Harun cum süper valla yaaaa :cherry: Umarım Falcon la gezersin dağ tepe en yakın zamanda :wiinkk:

Son düzenleme:
sevgili Harun kardeşim sizlerde enduro konusunda büyük istikbal var.devam edin ve yılmayın.gezilerinizi sessiz bir şekilde izlemeye devam ediyorum.Buradan hepinize selam ve saygılarımla kucak dolusu sevgiler yolluyorum.Allaha emanet olunuz.

@Arvasi3 Cok Teşekkür Ederim Hasan Abicim... Sanada En Kıza Zamanda Saglıgına Kavusmanı Dileriz Bolu Mt Olarak... Sizin o Taraflara Bi Gelemedik Abicim Ama Olurda Yolumuz Düşerse Seninle Tanısmayı Cok İsterim...

saol bathu cugum :mrgreen:

Geçmiş Olsun bu arada...

Senide En Kıza Zamanda Bizim Gibi Etkinliklerde Gormek İstiyoruz...:cat:

@cakalaz Teşekkürler...
@save_macc Sizede Teşekkürler... Gezilerimizi Takip Etmeniz Bizleri Sevindiriyor... :cat:

dostum güzel bi anlatım var ama motor ve motokros resmi göremedim elinize saglık:silent:

senin makinendeki silindir neymiş be abi catlama yapmadımı.sen cross suda degil dagda yap korkuttun beni valla

dostum güzel bi anlatım var ama motor ve motokros resmi göremedim elinize saglık:silent:

Ee endurolarla cross boyle oluyo işte anca.. Daha büyük bi motoralınca gör sen bizi :p

senin makinendeki silindir neymiş be abi catlama yapmadımı.sen cross suda degil dagda yap korkuttun beni valla

Valla benım makine saglam diyorumda kimse inanmıyo bana. Altı üstü cinli ne kadar saglam olur ki diyolar... Boyle bi olay yapıncada vay be diyolar ama neyse...

O gezi onceki gün 250 km 2 kişi akçakocaya gittik geldik. toplam 250 km yol yaptık. Yanıma en ufak anahtar bile almamıstım...

Ertesi günde oraya gittik yol 60 km bide orda yasadıgımız cross zevki cabası...En ufak bi hatayla bile karsılasmadım.. Mootorumu cok seviyorum...

Son düzenleme:
güzel görüntüler tekerinize sağlık ha buarada ya kadir abi nekadar zor beyenen adamsın hayatta hiç birşey mükemmel değildir:cherry:

kankaa yine patlamışsın :) helal bea kankama 10 numara artık adanayada gelirsin büyük makina alırsan aslında bi ktm yada crf yakışır sana ama :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar