alkol alanlar için!! süper bi teori...

SUPER TEORİ
Bir buffalo sürüsü en yavaş bufalonun hızında hareket eder.

Sürü saldırıya ugradında ilk olarak en arkadaki zayıf ve yavaş olanlar öldürülür. Bu doğal seleksiyon sürünün tümü için yararlıdır çünkü sürünün genel hızı ve sağlığı bu zayıf üyelerin ölümü sayesinde korunur.

Aynı şekilde insan beyni de en yavaş beyin hücrelerinin hızında çalışır.

Bugün bildiğimiz gibi alkolün aırı tüketimi beyin hücrelerini öldürmektedir. Ancak doğal olarak en yavaş ve zayıf beyin hücrelerine saldırmaktadır.

Bu yolla rakının ve/veya şarabın düzenli tüketimi zayıf beyin hücrelerini öldürerek beynin daha hızlı ve etkili bir makine olmasını sağlamaktadır. Işte bu nedenle bir kaç kadehten sonra her zaman kendinizi daha zeki hissedersiniz. :silent:

iyi olur ..... hergün 2 şişe büyük iç senın teorine göre 1 aya kalmaz profesör olursun..(mantıga bakın yaa)

Chopy teori çok eğlenceliydi ama sanırım senin veya bu teoriyi ortaya atanın kaçırdığı bir nokta var: yırtıcı hayvanlar en kolay avı bilinçli olarak seçerler. Bu kolay av da hasta yada çok genç hayvanlardır. Yalnız alkolün bilinçli olarak bir hücreye saldırması vaye en zayıfından başlaması gibi bir şey söz konusu olamaz alkol kanda homojen bir şeklide dağılır ve bütün beyin hücrelerine eşit etki eder zayıf olan beyin hücreleri ölürken güçlü olanlarda zayıflarlar. Yani içki iiçtiğin zaman kaybettiğin bein hücrelerinle kalırsın....

Kardeşim için boşverin beyin hücrelerini falan, zaten kaçta kaçını kullanıyoruz ki???

arkadaşlar alkol olayına takmayın isterseniz.için ama abartmayın ve içersenizde motora binmeyin yeter.

sana su kadarını soyleyim dostum alkol aldıkca vucut bagısıklık kazanır alkole karsı ve sen her duzenli icki icisinde biraz daha fazla içmek isteyeceksin daha sonra ictigin icki seni kesmeyecektir.kesmedigi yetmezmis gibi artık alkolik olup cıkacaksın en sonunda buda teorini cürütür. :king: :king:

içmek için bahane çok tabii buda farklı bir bakış açısı ee ne diyelim yarasın birader.

İçmek istiyosan bahaneye hiç gerek yok. Paşa paşa iç, içtiğinin ardında dur (durabilecek kadar ayıksan) ve motora da o halde binme! :p

arkadaşlar hiçbir teori yaz akşamları yorgunluğumu alan 2 biranın zararlı oldugunu bana ıspatlayamaz.onu yeme hücrelerin ölür bunu içme hücrelerin gider.mezara mı götüreceğim hücrelerimi

yok abi yok.... onundan gelecek fayda allahtan gelsin....
içki bütün kötülüklerin anasıdır.............. :pl: :pl: :pl:
:farao: :farao: :farao:

böle bi teorinin kabul edilebilmesi zaten imkansız .ciddi ciddi olabilirmi diye tartışacağımızı sanmıyorum...tebessüm edelim bence sadece...

ALKOL SAĞLIĞA ZARARLI ZARARLIDIR...hele motosikletde....
:farao:

ZAPATA' Alıntı:
arkadaşlar hiçbir teori yaz akşamları yorgunluğumu alan 2 biranın zararlı oldugunu bana ıspatlayamaz.onu yeme hücrelerin ölür bunu içme hücrelerin gider.mezara mı götüreceğim hücrelerimi
iyi dediniz... :)

çook haklısın.afiyet olsun...

ya alkol guzel iyide kardesim motorda olmuyo. arabada canawar gidiyo ama ictikten sonra motoru kullanamıyorum dengem bozuluyo hemen. en iyisi kararında içmek

saçma bir teori bence benim fikrim
içkinin faydasından çok zararı var ha ben bunları yazarken sütden çıkmış ak kaşıkmıyım değilim tabii ki ama lise yıllarında aldığım alkolü şimdi üste para verseler gene tüketemem ve ben ne kadar salakmışım dediğim çok olmuştur şimdilerde anca 2-3 bira evde canım sıkıldığı zaman yada canım çektiği zaman

arkadaslar ben yakında einstein' e kafa tutucak duruma gelirim...
:salut: :salut: :flower: :p :sunny: :thumleft: :flower: :flower:

BURNER_18' Alıntı:
arkadaslar ben yakında einstein' e kafa tutucak duruma gelirim...
:salut: :salut: :flower: :p :sunny: :thumleft: :flower: :flower:
eğer içkiye devam ederseniz sonunda zaten olacağı o :cherry: ( adam şimdi nerde .?? bi düşünün) :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar