...arkadaşlar merhaba...ortama geri dönmek istiyorum..

merhabalar. geçen biraz fazla alınganlık gösterdim site yönetimine. triplere girdim. antalyadaki arkadaşların gezilerini görünce dayanamadım. müsaadenizle ortama tekrar dalış yapacağım. en azından şu büyük karakterle yazı yazma meselesi canımı sıktı. neyse görüşmeye devam.bağcılardan savaş kardeşim fb plaka meselesi noldu?

forumda kurallar kişisel değildir herkez için geçerlidir öncelikle bunu anladığına sevindim aramızda herkezin yeri var bunu unutma kimseyi dışlamayız neyse aramıza tekrar hoşgeldin :cat:

ayrıca Antalya grubuna nazar değecek ya yapmayın böyle :pale: zaten geçen düştüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes hatanı anlaman yeterç powerbyaydin, dogru soylemıs.burda herkese yer var.tekrar hosgeldın.

Süper Moderatör (BBRR)
mete hoşgeldin öyle kızmak yok banada ha bire uyarı yapıyolar ne yapacam kızıp gitcekmiyim :cherry:

arkadaşlar merhaba ben avrupada yaşayan bi motosiklet düşkünü vatandaşım ve cbr 110 xx kullanıyorum Tütkiyedeki motorcu arkadaşlarla tanışıp sohbetlere katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim herkesi selemlıyorum berliner

berliner' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben avrupada yaşayan bi motosiklet düşkünü vatandaşım ve cbr 110 xx kullanıyorum Tütkiyedeki motorcu arkadaşlarla tanışıp sohbetlere katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim herkesi selemlıyorum berliner

berliner , Tanışma bölümüne bir başlık açarsan daha çok okunur sitede. bizde tanışıp görüşmek isteriz seninle. :cat:

berliner' Alıntı:

buyur canım sende gel sofraya. afiyet bal şeker olsun

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aha geyiğe bak, mete ne başlık lan bu :cherry:

vay vay vayy...baktınki derin araştırmalar yapıyorum sende beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyon öylemi...karizmamı çizme ambiansı yani...bak ben sana ne ediyom bekle...:p :queen:

ne kadar derin bir üye olduğumu anlayacaksın yakın zamanda...:queen:

len eyong bak imzandaki forum kurallarında ne yazıyor...

Süper Moderatör (BBRR)
BBRR' Alıntı:
mete hoşgeldin öyle kızmak yok banada ha bire uyarı yapıyolar ne yapacam kızıp gitcekmiyim :cherry:
Belli bi süre sonra uyarmaktan bıktılar ve mod yaptılar... :cherry:

mete sen kaç kere gittiydin forumdan bi başlık daha var heralde o silindi ama benim aklımda bi daha gidersem fatih yürekten beter olayım demişsin

En çok berliner arkadaşa koptum okuyunca bu başlığı üye olmak istemiş...:mrgreen:

Son düzenleme:
Barış abi bir dönem ne trip yapardım dimi...pm lerin duruyorsa şu uyarılar bizle paylaşsana abicim ya...süper olur valla...nostalji olur hem...

ben sadece eyong tarafından uyarılmak isterim...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
anoooov üstünde çizgi var mete_han'ı uyarmışlar.....:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yav dedim bu herifi çizdilerde nasıl oldu topic açtı geri dönmek istiyorum diye.meğer alışıkmış çizilmeye:queen:(yani banlanma anlamında çizmek.yanlış anlaşılmasın:) )

mete_han' Alıntı:
merhabalar. geçen biraz fazla alınganlık gösterdim site yönetimine. triplere girdim. antalyadaki arkadaşların gezilerini görünce dayanamadım. müsaadenizle ortama tekrar dalış yapacağım. en azından şu büyük karakterle yazı yazma meselesi canımı sıktı. neyse görüşmeye devam.?
özlemiştik zatenn

ahakketen yaww bu çızıkda neyin nesi yeni sezom ambiyansımı yoksa 2006 forum modasının parlak modellerinden çızıklı nick:mrgreen:

viper_1' Alıntı:
Hakkaten , biri bana anlatsın :silent: :silent: :silent:

Eyong' Alıntı:
mete_han kullanıcısının üyeliği aşşağıdaki sebeplerden dolayı durdurulmuştur.

Forum kuralları 17: Forum YÖNETİCİLERİNİ ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.

Kasksız motor kullanmak :
zbildphp18ct.jpg

Site üyelerini geyiğe teşvik edip forum düzenini bozmak.

Site admin'inin ofisine gidip geyik özgürlüğü konusunda baskı yapmak:
zbildphp26hk.jpg

Dini propaganda yapıp ortalığı karıştırmak :
zbildphp32ha.jpg
:queen:
:wiinkk: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar