- Konu Yazar
Bugun boyle bir gezelim dedik denize gidelim derken hüseyin'nin (fromalanya) fikri ile asagı karaman köyünde bir çay varmış oraya gidelim dedik.Ben önceden gitmiştim ve motorların gitmesinin zor oldugunu biliyordum ama belki yollar düzelmiştir diye gidelim dedik ve
umdugumuz gibi olmadı motorların agzına sıçtık
Neyse yola koyulduk saklıkent yoluna giderken saga bi yoldan ayrıldık karaman köyünü geçtikten sonra asfalt yol bitti ( ordakı yolda asfaltsa bende zenciyim
) toprak yoldan devam ettik ve sonunda çaya geldik
çaya gelene kadar tabii resimlerde gördügünüz gibi motorları ikikere sudan geçirdik ates'in aprillası bir ara suya dayanamadı ben gitmem dedi
ama sonra 5 dak felan calısır birakınca gitmeye karar verdi 
çaya vardıgımızda piknik yapanların bakısları gorcektınız buraya nasıl geldıler bu motorlular dergi bakıyorlardı
Biraz yuzup balıklama atladıktan sonra dönüş yoluna geçtik ve antalya içinde ayrıldık.Kısacası scooter deyıp gecmeyın turlu enduroların bıle gıdemeyecegı yerlerden gectik motorların performansına 10 uzerınden 10 scooter in enduro out
Video - 1
Video - 2
Ates gidecem dedi gecerim dedi baya gitti ama sonuc aşagıda
sonuç geri geri geri getiryor saten videoda daha iyi gorursunuz koptuk orda saten
Yolda giderken kanalda biraz serinledik.Ates birde kas göstermeye çalışıyor
Sonunda caya vardık
Hüseyin su çantayıda çıkar bir yaw
Bende çantamı çakarmamışım yaw
Hemde havlu ile çanta
Semih nereye bakıyor sizce
Semihin bacaklara bakın muhahaha
Semihte sigarasız çıkmaz abii
İşte motorlarla geçtigimiz buyuk cay azına sıcıldı
umdugumuz gibi olmadı motorların agzına sıçtık
Neyse yola koyulduk saklıkent yoluna giderken saga bi yoldan ayrıldık karaman köyünü geçtikten sonra asfalt yol bitti ( ordakı yolda asfaltsa bende zenciyim
çaya gelene kadar tabii resimlerde gördügünüz gibi motorları ikikere sudan geçirdik ates'in aprillası bir ara suya dayanamadı ben gitmem dedi
çaya vardıgımızda piknik yapanların bakısları gorcektınız buraya nasıl geldıler bu motorlular dergi bakıyorlardı
Biraz yuzup balıklama atladıktan sonra dönüş yoluna geçtik ve antalya içinde ayrıldık.Kısacası scooter deyıp gecmeyın turlu enduroların bıle gıdemeyecegı yerlerden gectik motorların performansına 10 uzerınden 10 scooter in enduro out
Video - 1
Video - 2
Ates gidecem dedi gecerim dedi baya gitti ama sonuc aşagıda
sonuç geri geri geri getiryor saten videoda daha iyi gorursunuz koptuk orda saten
Yolda giderken kanalda biraz serinledik.Ates birde kas göstermeye çalışıyor
Sonunda caya vardık
Hüseyin su çantayıda çıkar bir yaw
Bende çantamı çakarmamışım yaw
Hemde havlu ile çanta
Semih nereye bakıyor sizce
Semihin bacaklara bakın muhahaha
Semihte sigarasız çıkmaz abii