Otomobil görünümlü bir motosiklet mi?

Otomobil görünümlü bir motosiklet mi? Motosiklet görünümlü bir otomobil mi?

Tam otomatik hidrolik mekanik DVC sistemi ile sürüş zevkini en yüksek mevkide tutan CARVER spor sürüş stiline sahip. Normal otomobillerdeki direksiyonlara sahip olan araç düşük ağırlığı ve aerodinamik yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 65 bg güçlük 4 silindirlik motoru CARVER ‘ı 8.2 saniyede 100km/s hıza ulaştırırken araç maksimum 180 km/s hıza sahip.

CARVER uzun sürüş için çok konforlu bir araç olmasının yanısıra boyutları sayesinde şehir trafiğinden etkilenmemesi aracı cazip kılan bir diğer özelliği. Gücü, performansı, sürüş keyfi ve konforu ile günlük kullanım için ideal olan CARVER ‘ın vitesi otomobiller ile aynı konuma yerleştirilmiş.

Aracın içine bindiğiniz anda kendinizi uçuşa hazır bir uçağın kokpitinde gibi hissetmenizin yanısıra motorun çalışmasıyla altınızda hissettiğiniz güç ilk dönülen köşede tümüyle hissedilebilir duruma gelmekte.

Aracın göstergeleri konum itibariyle tomobil kullananların alışık olduğu şekilde tasarlanmış, deri döşeme, alüminyum detaylar kokpite değişik bir hava katıyor, Radyo – Cd çaları, Isıtma ve soğutma sistemi, Elektrikli camları ve açılıp cabrio olmasına olanak veren tavanı ile pek çok özelliği bünyesinde barındıran CARVER güvenlik bakımındanda sürücüsünü doyuracak sistemlere sahip.

Özellikler:
Uzunluk: 3.40 m.
Yükseklik: 1.40 m.
Genişlik: 1.40 m.
Boş Ağırlık: 620 kg.
Max. Hız: 180 km/h
Hızlanma: 0-100 km/h 8.2 sn
Motor Hacmi: 660 cc
Guc: 48kW (65 bhp) 7.500 rpm
Şanzıman: 5 ileri Manuel & Geri

motorcar0.jpg

motorcar1.jpg

motorcar2.jpg

motorcar3.jpg

motorcar4.jpg

motorcar5.jpg

motorcar6.jpg

motorcar7.jpg

motorcar8.jpg

Ben bunu BBC deki Topgear programında gördüm, muhteşem bi alet, kullanan onca süper otomobil kullandım bundaki heyecan , zevk hiçbişeyde yok diyodu. Bencede çok muhteşem.. :cat:

Saçma bence,ama genede çok satar :) Motosikletin en büyük özelligi tamamen (bazılarında kısmen) açık olması yani etrafında sürücüyü kapatan bir kafesin olmamasıdır.Kafes varsa özgürlük yok... :cat:

o çıplak eli ile ne yapabileceğini zannediyor merak ediyorum?

trafikte esnek olmayabilir, tasarım teknoloji yenilik fikir harika! :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorsikleti güzel giydirmişler =D> virajlardada elinle denge yapıyor eline yazık olacak :hello2: bi minder bağlasyadı balem

Tam bir tasarım fiyaskosu diyebilirim, dengesiz ve sıfatsız :farao: Aracın gerek cephe, profil gerekse arka görüntüsü bir bütünlük içermiyor. Bununla birlikte dikkat çeken aerodinamik yapısını, cw değeri olarak görmek isterdim. :silent:

Güvenlik ekipmanlarından bahsedilmiyor. :silent: Keza virajlarda arka tekerleklerde oluşabilecek devir farklılıkları eğer bunu dengeleyecek bir ekipman yoksa ciddi problemler yaratabilir. Ayrıca yine virajlarda ağırlık merkezinin viraj yönünde arttığını düşündüğümüzde boşta kalan tekerleğin kopma riski oldukça yüksek.

Risk almayı severim, sadece bu yüzden denerim :bounce:

yeni bir akım araba yerine bunlardan bir tane alabilirm kışın soğuğundada motor zevkine yakın bir zevk e sahip bir aracım olur.

Eger satisa sunulabilecek ozellikleri de tamamlandiysa ve piyasada gorursem, almak icin cabalarim!
Bence goruntu+mantik+key+f suuper!

Ucube gibi...muahah komik bir şekli var... bununla şehir içinde dolaştığınızı düşünün hele... rüzgarı yemedikten sonra ..ayaklarını yere koymadıktan sonra....
ben motora motor demem özgür değilse :)

Ucube gibi...muahah komik bir şekli var... bununla şehir içinde dolaştığınızı düşünün hele... rüzgarı yemedikten sonra ..ayaklarını yere koymadıktan sonra....
ben motora motor demem özgür değilse
+1 Aynen senin sözüne daha ekliyecek birşey bılamıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence güzel alet.
Ama motosikletlerden çok Smart falan gibi micro arabalara rakip olur bence.

biraz dengesiz gibi duruyor. fazla yatıp takla atacakmış gibi bir izlenim bıraktıı . doğrusu çok hoşuma gitmedi.

araç bence çok hoş
daha detaylı bilgisi olan varmı
site..fiyat..??

Motosikleti
Su Motoru
HURAY, merak etme o aracı yapanlar senden en az 100 kat daha fazla düşünmüş ve ona göre yapmışlardır. Sen sanırım bir aracı dünya piyasasına sürmek çok kolay sanıyorsun :). Bu arada bu sabah yağmurda elim, ayağım, vücudum ve açıkta neresi varsa ıslandıktan sonra bende yolda düşündüm "acaba bizim motorun üstü kapalı olsa en azından kışın nasıl olurdu" diye. Tabii bu kadar konforlusunu göreceğimi düşünemiyordum. Bunun gibi aletler maddi sıkıntısı olmayan ve rahatca parasını bu alete yatırabilecekler için yapılmış ayrıca bu insanın motosiklete gönül vermiş yazın motosikletle (bildiğimiz klasik üstü açık 2 tekerli falan) kışında bu aletle gezebilmesi için çok uygun. Bence fikir, tasarım, aerodinamik güzel gözüküyor ...

bu ne biçim alet rüzgarsız motor oksijensiz dünya ya benzer diyorum çok kötü bi dizayn çok kötü bi görünüş çok kötü çoooooooooooooooooook 10 üzerinden 1 veriyor ve sınıfta bırakıyorum :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar