Mondial 151rs ,150hs mi Keeway focus 125, arn 125 mi??

Merhabalar;

Ben çin malı 2 motosiklet arasında kaldım ve yardımlarınız olmadan alamayacağımı anladım. Bana bir yardım eli uzatırsanız çok sevinirim. Aldığım motosikleti 2 yıl civarı kullanmayı düşünüyorum.Yaklaşık 7000-8000 km ye gelmeden satmayı düşünmüyorum. Ayrıca aylar geçtikçe dağalmayan, atak ve az problemli bir scooter arıyorum. Arada kaldığım iki model;
Mondial 151rs ,150hs mi Keeway focus 125, arn 125 mi??

Her türlü iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum

bak kardeşim benım rs 151 im var ve cok memnunum 14 aydır kullanıyorum cok kullanışlı hızlı ve eskımeyen bır motor.benden soylemesı başka motora gıtme.hemde 3 kısıyı bıle rahatlıkla taşıyor.msn adresım fn_396_42 sen duşunme bencee

bak kardeşim benım rs 151 im var ve cok memnunum 14 aydır kullanıyorum cok kullanışlı hızlı ve eskımeyen bır motor.benden soylemesı başka motora gıtme.hemde 3 kısıyı bıle rahatlıkla taşıyor.msn adresım fn_396_42 sen duşunme bencee

Son düzenleme:

2-3 sene sonra bakalım kaç kişi taşıyabilicek...:farao:

bu motorların hepsi birbirinden kalitesiz hiçbirine bakma git honda yamaha suzukinin ikinci ellerinden temiz bi tane al 2000 ytl ye bulursun bu dediğim markalardan özellikle hondayı kolay bulursun suzukiyle yamaha için biraz daha ödemen lazım ama kafan rahat olur bende de bi çinli var inan bana illallah dedim bunların hepsi aynı malzeme hiçbiri birbirinden üstün değil

specops, phoenix ve kimi ye bakılırsa arn 125 daha ağır bastı.Zaten bende arn nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

kardeş hangisini alırsan al ama bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.:cat:

specops, phoenix ve kimi ye bakılırsa arn 125 daha ağır bastı.Zaten bende arn nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Evt enazından safkan çin sayılmaz onune gelen ustune marka yazıp satamıyor. Macaristan çin e yaptırıp satıyor o yuzden bırazdaha kaliteli sanırım çünki ben sorun yaşamadım.

Birde şu var keeway ın motorları avrupa ulkelerındede baska markalar altında satılıyor yanı honda,yamaha kadar kaliteli olmadıgı kesın ama bazı avrupa standartlarından gecebiliyorki satılıyor.

Ama safkan çinleri anca turkiye afkanıstan iran ırak ve benzeri ulkelrde satabiliyorlar gelişmiş ulkeler trafiği ve insanınını tehlikeye sokmamak için ulkesıne bile sokmuyor onları :)

Evt enazından safkan çin sayılmaz onune gelen ustune marka yazıp satamıyor. Macaristan çin e yaptırıp satıyor o yuzden bırazdaha kaliteli sanırım çünki ben sorun yaşamadım.

Birde şu var keeway ın motorları avrupa ulkelerındede baska markalar altında satılıyor yanı honda,yamaha kadar kaliteli olmadıgı kesın ama bazı avrupa standartlarından gecebiliyorki satılıyor.

Ama safkan çinleri anca turkiye afkanıstan iran ırak ve benzeri ulkelrde satabiliyorlar gelişmiş ulkeler trafiği ve insanınını tehlikeye sokmamak için ulkesıne bile sokmuyor onları :)

Hocam çok doğru söyledin. Aynen dediklerine katılıyorum:cat: Arn nin diğerlerinden kaliteli olduğu çok belli.
Ayrıca zion1 in dedikleride gercekten doğru. Bazı insanlar çin malı motoru alıyor ucuz diye abuk sabuk kullanıyor sonrada çin malı dandik diyor çabuk dağaldı diyor. Halbuki iyi kullansalar bu kadar şikayetçi olmazlar çin motorlarından. Ben bunu şuna benzetiyorum; şahin e binen birisi aman nasıl olsa dandik araba diye çarpa dağıta kullanıyor ama ferrari si olan bir insan arabasını çizikten bile esirgiyor.

kardeş bence çin mallarından uzak dur derim birazdaha bekle ii bişey al bende yenı motor aldım kmyco agility 125 taiwan alıcaksın şimdi bu motorlardan elinde kalıcak pişman olucaksın yinede sen bilirisin

Arkadasım sana tavsiye kymco agility al ona para yetmez diyosann keeway al mondialden kat kat iyi bir motor

modialllerin cafcaflı görütüsüne aldanma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar